Giriş Kayıt
Steve Robin

Steve Robin


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Steve Robin, yönetmen, yapımcı, editör.

Quantico (2015), Boston Legal (2004), Rizzoli & Isles (2010), Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven Robin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Yönetmen 6.5 1,452
2017 Dram Yönetmen 6.1 1,260
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.9 2,518
2015 Suç Yönetmen 7.0 10,748
2015 Suç Yönetmen 6.7 54,334

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Yönetmen 7.7 10,707
2012 Dram Yönetmen 7.2 9,672
2012 Dram Yönetmen 7.8 63,534
2011 Komedi Yönetmen 7.7 12,673
2010 Suç Yönetmen 7.6 27,476
2005 Suç Yönetmen 7.6 21,062
2005 Dram Yönetmen 7.6 211,925
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.4 40,128
2003 Dram Yapımcı 6.5 75
2002 Dram Yapımcı 5.1 79

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı 6.8 27,738
1992 Suç Yapımcı 7.8 3,498
1986 Dram Editorial Department 7.0 3,838
Film Altyazıları
Us (6,339) Shazam! (3,325) The Professor (3,298) Il primo re (1,962) Ying (1,807) Maria (1,601) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,290) The Perfection (1,058) Avengers: Endgame (1,005) Rim of the World (888)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (60,019) Chernobyl (33,128) The 100 (3,438) The Big Bang Theory (2,918) Killing Eve (2,463) The Blacklist (1,859) Vikings (1,463) Breaking Bad (1,160) Friends (1,050) One-Punch Man (972)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019