Giriş Kayıt
Michael M. Robin

Michael M. Robin


Yapımcı, Yönetmen, Editör

Michael M. Robin, yapımcı, yönetmen, editör.

Nip/Tuck 1 (2003), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012), NYPD Blue (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Robin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.9 2,517
2013 Dram 6.9 49

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.7 10,695
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 9,672
2012 Aksiyon Yapımcı 8.3 25,673
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.6 27,471
2009 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 1,029
2007 Komedi Yapımcı 7.2 164
2005 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.6 21,056

Nip/Tuck 1
2003 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 50,505
2002 Dram Yapımcı    
2002 Dram Yönetmen 6.9 91
1999 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.4 5,703
1999 Yapımcı 4.3 23
1993 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 10,558
1986 Dram Yapımcı
Editorial Department
7.0 3,834
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (371,183) Chernobyl (16,715) The Big Bang Theory (8,124) Killing Eve (2,611) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854) The 100 (1,748) Vikings (1,691) The Flash (1,406) Warrior (1,313) Shingeki no kyojin (1,128)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019