Giriş Kayıt
Michael M. Robin

Michael M. Robin


Yapımcı, Yönetmen, Editör

Michael M. Robin, yapımcı, yönetmen, editör.

Nip/Tuck 1 (2003), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012), NYPD Blue (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Robin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.3 44
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.3 1,661
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.9 3,233
2013 Dram 3.1 236

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.7 14,457
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 10,600
2012 Aksiyon Yapımcı 8.3 36,076
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.6 34,415
2009 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,097
2007 Komedi Yapımcı 7.2 185
2005 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.8 26,294

Nip/Tuck 1
2003 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 56,447
2002 Dram Yapımcı    
2002 Dram Yönetmen 7.2 128
1999 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.3 6,568
1999 Yapımcı 4.4 26
1993 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.7 14,265
1986 Dram Yapımcı
Editorial Department
7.1 5,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022