Giriş Kayıt
Bernard Robichaud

Bernard Robichaud


Oyuncu

Bernard Robichaud, oyuncu.

(2009) Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day (2009), (2014) Trailer Park Boys: Don't Legalize It (2014), (2008) Say Goodnight to the Bad Guys (2008), (1998) Beefcake (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bernie Robichaud
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.2 383
2014 Komedi Oyuncu 7.3 3,979
2010 Suç Oyuncu 7.6 32,283
2009 Komedi Oyuncu 7.4 6,331
2009 Gerilim Oyuncu 3.9 447
2008 Komedi Oyuncu 7.9 2,636
2001 Komedi Oyuncu 8.4 31,764
1998 Dram Oyuncu 6.8 895
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018