Giriş Kayıt
Thomas Benton Roberts

Thomas Benton Roberts (85)


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Thomas Benton Roberts, 27 Ağustos 1901 Scranton, Pennsylvania, ABD doğumlu Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu.

Liberty (1929) yapımıyla biliniyor.

Thomas Benton Roberts, 11 Mayıs 1987 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1901
Ölüm Tarihi: 11 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Scranton, Pennsylvania, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 39 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
7.2 2,102
1934 33 Komedi Özel Efekt 7.4 5,207
1930 29 Kısa Metraj Özel Efekt 7.6 1,201
1929 28 Komedi Özel Efekt 7.7 1,286
1928 27 Komedi Oyuncu 7.4 1,126
1928 27 Komedi Sanat Bölümü 7.4 898
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018