Giriş Kayıt
Thomas Benton Roberts

Thomas Benton Roberts (85)


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Thomas Benton Roberts, 27 Ağustos 1901 Scranton, Pennsylvania, ABD doğumlu Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu.

Liberty (1929) yapımıyla biliniyor.

Thomas Benton Roberts, 11 Mayıs 1987 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1901
Ölüm Tarihi: 11 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Scranton, Pennsylvania, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 39 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
7.2 2,168
1934 33 Komedi Özel Efekt 7.3 5,418
1930 29 Kısa Metraj Özel Efekt 7.6 1,223
1929 28 Komedi Özel Efekt 7.7 1,313
1928 27 Komedi Oyuncu 7.4 1,135
1928 27 Komedi Sanat Bölümü 7.4 925
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019