Giriş Kayıt
Judith Roberts

Judith Roberts (83)


Oyuncu

Judith Lebreque, 30 Kasım 1934 doğumlu oyuncu.

Silgi Kafa (1977), You Were Never Really Here (2017), (2007) Ölüm Sessizliği (2007), (2007) Ölüm Emri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Judith Lebreque
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1934
Diğer Bir İsmi: Judith Anna Roberts
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.5 593
2017 83 Dram Oyuncu 6.9 41,832
2013 Komedi Oyuncu 8.2 241,001
2012 78 Dram Oyuncu 5.3 51

Tıkanma
2008 74 Komedi Oyuncu 6.5 29,765

Ölüm Emri
2007 73 Aksiyon Oyuncu 6.8 64,891

Dadım Aşık
2007 73 Komedi Oyuncu 6.2 52,384

Ölüm Sessizliği
2007 73 Korku Oyuncu 6.2 76,201
2000 66 Komedi Oyuncu 6.5 1,887
1992 58 Dram Oyuncu 6.3 752
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,931
1990 56 Dram Oyuncu 6.9 66

Sessiz Gece, Öldürücü Gece
1984 50 Korku Oyuncu 5.9 9,739
1980 46 Komedi Oyuncu 7.5 16,713

Silgi Kafa
1977 43 Korku Oyuncu 7.4 85,135
1975 41 Suç Oyuncu 5.8 84
1971 37 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018