Giriş Kayıt
Judith Roberts

Judith Roberts (84)


Oyuncu

Judith Lebreque, 30 Kasım 1934 doğumlu oyuncu.

1962 yılının Ekim ayında Pernell Roberts ile evlendi.

Silgi Kafa (1977), You Were Never Really Here (2017), (2007) Ölüm Sessizliği (2007), (2007) Ölüm Emri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Judith Lebreque
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1934
Diğer Bir İsmi: Judith Anna Roberts
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.9 1,638
2017 83 Dram Oyuncu 6.8 60,083
2013 Komedi Oyuncu 8.1 248,762
2012 78 Dram Oyuncu 5.5 53

Tıkanma
2008 74 Komedi Oyuncu 6.5 30,273

Ölüm Emri
2007 73 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,604

Dadım Aşık
2007 73 Komedi Oyuncu 6.2 52,971

Ölüm Sessizliği
2007 73 Korku Oyuncu 6.2 77,914
2000 66 Komedi Oyuncu 6.5 1,981
1992 58 Dram Oyuncu 6.3 813
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,620
1990 56 Dram Oyuncu 6.7 83

Sessiz Gece, Öldürücü Gece
1984 50 Korku Oyuncu 5.9 11,712
1980 46 Komedi Oyuncu 7.4 19,177

Silgi Kafa
1977 43 Korku Oyuncu 7.4 87,885
1975 41 Suç Oyuncu 5.9 119
1971 37 Komedi Oyuncu 7.4 3,558
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019