Giriş Kayıt
Judith Roberts

Judith Roberts (83)


Oyuncu

Judith Lebreque, 30 Kasım 1934 doğumlu oyuncu.

1962 yılının Ekim ayında Pernell Roberts ile evlendi.

Silgi Kafa (1977), You Were Never Really Here (2017), (2007) Ölüm Sessizliği (2007), (2007) Ölüm Emri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Judith Lebreque
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1934
Diğer Bir İsmi: Judith Anna Roberts
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.7 1,283
2017 83 Dram Oyuncu 6.9 48,927
2013 Komedi Oyuncu 8.2 245,741
2012 78 Dram Oyuncu 5.5 53

Tıkanma
2008 74 Komedi Oyuncu 6.5 30,103

Ölüm Emri
2007 73 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,161

Dadım Aşık
2007 73 Komedi Oyuncu 6.2 52,659

Ölüm Sessizliği
2007 73 Korku Oyuncu 6.2 76,914
2000 66 Komedi Oyuncu 6.5 1,968
1992 58 Dram Oyuncu 6.3 811
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,184
1990 56 Dram Oyuncu 6.8 76

Sessiz Gece, Öldürücü Gece
1984 50 Korku Oyuncu 5.9 11,185
1980 46 Komedi Oyuncu 7.4 18,966

Silgi Kafa
1977 43 Korku Oyuncu 7.4 86,318
1975 41 Suç Oyuncu 5.8 105
1971 37 Komedi Oyuncu 7.4 3,482
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018