Giriş Kayıt
Joan Roberts

Joan Roberts (66)


Oyuncu

Joan Roberts, 19 Şubat 1952 ABD doğumlu oyuncu.

Life on Earth (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1952
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Joan E. Hickman | Joan E. Roberts
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Odası
2009 57 Gizem Oyuncu 5.8 11,477
2009 57 Oyuncu 8.1 14
1981 Komedi Oyuncu 6.1 158
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,916
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018