Giriş Kayıt
Ann Roberts

Ann Roberts


Oyuncu, Dublör

Ann Roberts, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Anne Roberts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eğlenceler Beldesi
1954 Fantastik Oyuncu 6.9 6,622
1951 Western Oyuncu
Dublör
7.6 2,290
1948 Biyografi Dublör 6.5 2,355
1947 Dram Oyuncu 6.9 385
1947 Komedi Oyuncu 5.8 116
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018