Giriş Kayıt
Ann Roberts

Ann Roberts


Oyuncu, Dublör

Ann Roberts, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Anne Roberts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eğlenceler Beldesi
1954 Fantastik Oyuncu 6.9 6,493
1951 Western Oyuncu
Dublör
7.6 2,191
1948 Biyografi Dublör 6.5 2,011
1947 Dram Oyuncu 7.0 274
1947 Komedi Oyuncu 5.8 110
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018