Giriş Kayıt
Richard Roat

Richard Roat (86)


Oyuncu

Hartford, Connecticut, USA, 01 Şubat 1933 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

Batı Dünyası (1973) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hartford, Connecticut, USA
Doğum Tarihi: 01 Şubat 1933
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalpler ve Ruhlar
1993 60 Komedi Oyuncu 6.9 14,673

Hayat Ağacı
1989 Dram Oyuncu 7.5 285

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.9 26,982
1984 Komedi Oyuncu 7.7 8,928
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,032

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,793
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,219

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,677
1980 47 Dram Oyuncu 5.8 59
1978 45 Macera Oyuncu 5.6 2,427

Batı Dünyası
1973 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 45,960
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,187
1966 Aksiyon Oyuncu 7.1 341
1965 Dram Oyuncu 7.6 743
1964 31 Komedi Oyuncu 5.7 222
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019