Giriş Kayıt
Jack Roach

Jack Roach (79)


Kameraman, Oyuncu Yönetmeni, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Jack Roach, 29 Aralık 1898 New York City, New York, ABD doğumlu kameraman, oyuncu yönetmeni, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı.

Babes in Toyland (1934), Big Business (1929), Küçük Sevgili (1971), Banka (1915) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Roach, 28 Aralık 1977 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1898
Ölüm Tarihi: 28 Aralık 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Sevgili
1971 73 Komedi Kameraman 7.8 2,288
1970 72 Dram Kameraman 6.3 474
1938 40 Komedi 0 6.7 1,622
1934 36 Komedi Kameraman 7.3 5,444
1930 32 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 19
1930 32 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,450
1930 32 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,296
1930 32 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 1,486
1930 32 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.6 1,234
1929 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 521
1929 31 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 797
1929 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 881
1929 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 894
1929 31 Kısa Metraj Kameraman 7.8 2,502
1929 31 Komedi Kameraman 7.0 566
1929 31 Komedi Kameraman 7.7 1,320
1928 30 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 558
1928 30 Komedi Kameraman 6.8 563
1926 28 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 294

Banka
1915 17 Komedi Kameraman 6.8 1,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019