Giriş Kayıt
Gary Rizzo

Gary Rizzo (47)


Sesler, Oyuncu

Gary Rizzo, 31 Ocak 1972 New Jersey, ABD doğumlu sesler, oyuncu.

Captain Mike Across America (2007), Heavy Metal in Baghdad (2007), Fahrenheit 9/11 (2004), Strange Frame: Love & Sax (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ocak 1972
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Garry Rizzo | Gary A. Rizzo
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,284
2017 45 Animasyon Sesler 6.7 39,381
2017 45 Aksiyon Sesler 6.4 146,102
2017 45 Belgesel Sesler 6.3 6,616
2017 45 Aksiyon Sesler 7.9 458,813
2017 45 Dram Sesler 5.2 8,390

Şarkını Söyle
2016 44 Animasyon Sesler 7.1 114,307

Pete ve Ejderhası
2016 44 Macera Sesler 6.7 48,921

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 44 Aksiyon Sesler 6.1 526,802

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 44 Animasyon Sesler 6.5 159,448

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 44 Aksiyon Sesler 6.9 223,868
2016 Animasyon Sesler 8.6 2,785

Angry Birds Film
2016 44 Animasyon Sesler 6.3 68,946

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 44 Aksiyon Sesler 5.7 93,937

Minyonlar
2015 43 Animasyon Sesler 6.4 192,132

Yarının Dünyası
2015 43 Aksiyon Sesler 6.4 160,574

44. Çocuk
2015 43 Suç Sesler 6.5 58,937

Evim
2015 43 Animasyon Sesler 6.6 85,375
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,565

Yıldızlararası
2014 42 Macera Sesler 8.6 1,280,747

Malefiz
2014 42 Aksiyon Sesler 7.0 302,773
2014 42 Komedi Sesler 7.0 13,804
2013 41 Animasyon Sesler 7.5 1,149

Kahraman İkili
2013 41 Animasyon Sesler 5.9 20,830

Thor: Karanlık Dünya
2013 41 Aksiyon Sesler 7.0 530,896
2013 41 Belgesel Sesler 7.6 686

Kalbim Sende
2013 41 Komedi Sesler 6.6 215,254

Çılgın Hırsız 2
2013 41 Animasyon Sesler 7.4 341,810

Crood’lar
2013 41 Animasyon Sesler 7.2 175,708
2013 41 Aksiyon Sesler 7.0 450,587

Oyunbozan Ralph
2012 40 Animasyon Sesler 7.7 340,526

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 40 Aksiyon Sesler 8.4 1,374,533

Bizim Gibi İnsanlar
2012 40 Dram Sesler 7.1 39,447
2012 40 Belgesel Sesler 7.5 3,270
2012 40 Animasyon Sesler 7.5 1,684

Loraks
2012 40 Animasyon Sesler 6.4 89,529
2012 40 Belgesel Sesler 5.8 188
2012 40 Gerilim Sesler 6.5 20
2011 39 Kısa Metraj Sesler 7.5 48
2011 39 Animasyon Sesler 5.4 28,609
2011 39 Animasyon Sesler 6.9 190,463

İntikam Yolu
2011 39 Aksiyon 5.4 89,825
2011 Oyuncu 6.4 1,468
2010 38 Macera Sesler 8.3 36

Tron Efsanesi
2010 38 Aksiyon Sesler 6.8 294,652

Başlangıç
2010 38 Aksiyon Sesler 8.8 1,820,454

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 38 Animasyon Sesler 8.1 605,115

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 38 Macera Sesler 5.9 164,198
2010 38 Komedi Sesler 5.2 374
2009 37 Animasyon Sesler 7.1 125,225

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 37 Belgesel Sesler 7.4 39,524

Okyanuslar
2009 37 Belgesel Sesler 7.8 8,541
2009 37 Korku Sesler 5.5 54
2009 37 Kısa Metraj Sesler 7.9 67

Çimen Yaprakları
2009 37 Komedi Sesler 6.5 25,636
2009 37 Belgesel Sesler 7.7 2,100
2009 37 Komedi Sesler 5.8 133,656

Hep Seni Düşünüyorum
2009 37 Komedi Sesler 5.3 31,746
2009 37 Belgesel Sesler 7.8 41

Sevgililer Günü Katliamı
2009 37 Korku Sesler 5.5 50,754

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 36 Komedi Sesler 6.6 164,872

Kara Şövalye
2008 36 Aksiyon Sesler 9.0 2,043,057

Horton
2008 36 Animasyon Sesler 6.8 120,627

Acemi Pilotlar
2008 36 Aksiyon Sesler 6.9 2,944

Hasta
2007 35 Belgesel Sesler 8.0 71,471

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Sesler 6.9 79,613

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Sesler 7.1 164,362

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 35 Animasyon Sesler 6.2 154,652
2007 35 Belgesel Sesler 5.1 2,601
2007 35 Belgesel Sesler 7.7 1,076
2007 35 Belgesel Sesler 6.5 268
2006 Belgesel 7.5 291

Prestij
2006 34 Dram Sesler 8.5 1,054,615

Masallar Diyarı
2006 34 Animasyon Sesler 4.5 9,545
2006 34 Aksiyon Sesler 5.1 116,981

Orman Çetesi
2006 34 Animasyon Sesler 6.7 146,640

Canavar Ev
2006 34 Animasyon Sesler 6.6 88,860

Tezgahtarlar II
2006 34 Komedi Sesler 7.4 124,192
2006 34 Belgesel Sesler 7.3 949
2006 34 Dram Sesler 6.6 334

Matador
2005 33 Komedi Sesler 6.8 42,536

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 33 Animasyon Sesler 6.5 52,326

Münih
2005 33 Dram Sesler 7.6 197,868
2005 33 Dram Sesler 7.0 46,486

Batman Başlıyor
2005 33 Aksiyon Sesler 8.2 1,183,025

İnanılmaz Aile
2004 32 Animasyon Sesler 8.0 596,335
2004 32 Belgesel Sesler 7.5 122,096
2004 32 Aksiyon Sesler 6.9 286,370

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 32 Aksiyon Sesler 3.5 20,706

Kıskanç
2004 32 Komedi Sesler 4.8 28,626

Babasının Kızı
2004 32 Komedi Sesler 6.2 59,957
2004 32 Belgesel Sesler 6.9 94

Patronun Kızı
2003 31 Komedi Sesler 4.7 26,715

Afacanlar Yuvada
2003 31 Komedi Sesler 5.6 58,128

Diş Perisi
2003 31 Korku Sesler 5.0 28,639
2003 31 Suç Sesler 5.7 196

Tehlikeli Dişi
2002 30 Komedi Sesler 5.3 15,923
2002 30 Macera Sesler 4.6 1,573

Elim Belim Bağlı
2002 30 Komedi Sesler 5.6 67,249

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 30 Aksiyon Sesler 6.6 570,234

Sessiz Ve Derinden
2001 29 Komedi Sesler 6.9 140,648

Kara Şahin Düştü
2001 29 Dram Sesler 7.7 337,588

O Bir Dev Adam
2001 29 Dram Sesler 6.1 18,513

Gri Bölge
2001 29 Dram Sesler 7.1 9,735

Final Fantasy
2001 29 Animasyon Sesler 6.4 77,698
2001 29 Korku Sesler 4.6 4,608

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 28 Fantastik Sesler 5.6 4,636

Drakula 2000
2000 28 Korku Sesler 4.9 30,222

Bagger Vance Efsanesi
2000 28 Dram Sesler 6.7 50,432

Frekans
2000 28 Suç Sesler 7.4 94,193
2000 28 Suç Sesler
5.3 3,802
2000 28 Sesler 6.8 154
2000 28 Animasyon Sesler 7.7 26,635
2000 28 Komedi Sesler 5.6 121

Çeteler Savaşı
2000 28 Suç 6.4 18,311

Kara Göl
1999 27 Aksiyon Sesler 5.7 50,144

Buradan Çok Uzakta
1999 27 Komedi Sesler 6.2 16,116

Yetenekli Bay Ripley
1999 27 Suç Sesler 7.4 160,383
1999 27 Suç Sesler 6.2 5,312

Ofis Çılgınlığı
1999 27 Komedi Sesler 7.8 225,717
1999 27 Macera Sesler 7.3 197,729

Bir Böceğin Hayatı
1998 26 Animasyon Sesler 7.2 245,718

Stüdyo 54
1998 26 Dram Sesler 5.8 30,167

Korku Bayramı
1998 26 Korku Sesler 5.7 60,353
1998 26 Aksiyon Sesler 6.7 368,562

Büyük Umutlar
1998 26 Dram Sesler 6.8 48,223
1998 26 Aksiyon Sesler 5.5 1,083

Newton Kardeşler
1998 26 Aksiyon Sesler 6.1 9,727

Titanik
1997 25 Dram Sesler 7.8 948,378

Oyun
1997 25 Dram Sesler 7.8 312,899
1997 25 Komedi Sesler 5.3 268

Mesaj
1997 25 Dram Sesler 7.4 234,352

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 25 Aksiyon Sesler 6.5 342,393

Evrenin Sırrı
1996 24 Aksiyon Sesler 6.3 29,492

Romeo ve Juliet
1996 24 Dram Sesler 6.8 194,143

Güzel Bir Gün
1996 24 Komedi Sesler 6.5 40,395

Dev Şeftali
1996 24 Animasyon Sesler 6.7 55,919

Oyuncak Hikayesi
1995 23 Animasyon Sesler 8.3 783,889

Tuhaf Günler
1995 23 Aksiyon Sesler 7.2 62,293

Venüs Deltası
1995 23 Dram Sesler 4.5 1,694

Maske
1994 22 Komedi Sesler 6.9 312,577
1994 22 Biyografi Sesler 6.6 4,461

Yokedici
1984 12 Aksiyon Sesler 8.0 723,638
1984 12 Belgesel Sesler 6.7 229

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 11 Aksiyon Sesler 8.3 853,794

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 8 Aksiyon Sesler 8.7 1,041,924

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 5 Aksiyon Sesler 8.6 1,111,555

Şeytan
1973 1 Korku Sesler 8.0 330,183
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019