Giriş Kayıt
Luis Rivera

Luis Rivera


Oyuncu

Luis Rivera, oyuncu.

(1969) Muhteşem Yedilinin Silahları (1969), (1967) Custer of the West (1967), (1971) Morg Sokağı (1971), (1971) El hombre de Río Malo (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Louis Rivera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Morg Sokağı
1971 Suç Oyuncu 5.2 982
1971 Komedi Oyuncu 4.6 602

Muhteşem Yedilinin Silahları
1969 Western Oyuncu 5.7 2,060
1968 Dram Oyuncu 4.1 559
1967 Biyografi Oyuncu 5.8 1,106
1962 Komedi Oyuncu 6.6 11
1959 Biyografi Oyuncu 5.4 10
1958 Macera Oyuncu 5.2 54
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019