Giriş Kayıt
Stephen J. Rivele

Stephen J. Rivele (69)


Senarist, Yapımcı

Stephen J. Rivele, 06 Mayıs 1949 doğumlu senarist, yapımcı.

Ali (2001), Şah Mat (2014), Nixon (1995), Beethoven'ı Anlamak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1949
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist    
2018 69 Biyografi Senarist    

Bir Yıldız Doğuyor
2018 69 Dram Senarist 9.1 6,244

Ejderin Doğuşu
2016 67 Aksiyon Senarist
Yapımcı
5.4 5,508
2015 66 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.4 8,032

Şah Mat
2014 65 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.0 32,791
2009 60 Dram Senarist 7.1 2,333

Beethoven'ı Anlamak
2006 57 Biyografi Senarist
Yapımcı
6.8 11,232
2001 52 Biyografi Senarist 6.8 85,922
1995 46 Biyografi Senarist 7.1 25,997
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,363) Shameless (3,011) The First (2,707) Better Call Saul (2,387) Bodyguard (2,355) La Casa de Papel (1,565) The 100 (1,244) Take Two (1,106) The Big Bang Theory (1,101) Elementary (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018