Giriş Kayıt
Thelma Ritter

Thelma Ritter


Oyuncu

Thelma Ritter, 14 Şubat 1902 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1927 yılının Nisan ayında Joseph Moran ile evlendi. 42 yılın ardından 1969 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Arka Pencere (1954), Uygunsuzlar (1961), Alkatraz Kuşçusu (1962), Yastık Sohbeti (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1902
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.55 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 562
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 160

Annem Hakkında Her Şey
1999 97 Dram Oyuncu 7.8 102,343
1968 66 Komedi Oyuncu 6.5 563
1967 65 Suç Oyuncu 7.6 4,786
1967 Komedi Oyuncu 6.3 73
1965 63 Komedi Oyuncu 6.4 3,420
1963 61 Komedi Oyuncu 6.1 559

Paris Tatili
1963 61 Komedi Oyuncu 5.8 1,591
1963 61 Komedi Oyuncu 6.9 6,449

Batının Zaferi
1962 60 Western Oyuncu 7.0 23,129
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,206

Alkatraz Kuşçusu
1962 60 Biyografi Oyuncu 7.8 19,120
1962 Komedi Oyuncu 8.3 321
1961 59 Oyuncu 6.4 813

Uygunsuzlar
1961 59 Dram Oyuncu 7.2 23,194

Yastık Sohbeti
1959 57 Komedi Oyuncu 7.4 19,051

Miami Macerası
1959 57 Komedi Oyuncu 6.2 2,820
1956 54 Dram Oyuncu 6.1 643
1955 53 Müzikal Oyuncu 6.7 4,254

Arka Pencere
1954 52 Gizem Oyuncu 8.5 518,814
1953 51 Komedi Oyuncu 5.3 186

Cenup Sokağı
1953 51 Suç Oyuncu 7.6 16,017

Titanik Faciası
1953 51 Dram Oyuncu 7.0 7,597
1952 50 Biyografi Oyuncu 6.7 1,491
1951 49 Oyuncu 7.0 883
1951 49 Komedi Oyuncu 6.5 1,418
1951 49 Komedi Oyuncu 7.4 1,954

Perde Açılıyor
1950 48 Dram Oyuncu 8.2 137,987
1950 48 Dram Oyuncu 6.0 547
1949 47 Suç Oyuncu 6.3 455

3 Kadına Bir Mektup
1949 47 Dram Oyuncu 7.7 10,656
1948 46 Suç Oyuncu 7.3 10,157

34. Caddedeki Mucize
1947 45 Komedi Oyuncu 7.9 54,745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024