Giriş Kayıt
Jason Ritter

Jason Ritter (38)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Morgan Ritter, 17 Şubat 1980 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Freddy Jason'a Karşı (2003), The Event (2010), Joan of Arcadia (2003), Good Dick (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Morgan Ritter
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1980
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Morgan
Takma İsmi: Jace the Ace from Outer Space
Burcu: Kova
Boyu: 1.75 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öykü
2018 38 Dram Oyuncu 7.3 7,778
2017 37 Komedi Oyuncu 5.0 1,357
2017 Dram Oyuncu 7.5 2,048
2017 37 Fantastik Oyuncu 6.5 102
2017 Dram Oyuncu 7.8 3,790
2016 Dram Oyuncu 8.2 23,179
2016 36 Komedi Oyuncu 6.1 4,950
2016 36 Komedi Oyuncu 6.6 4,706
2015 35 Dram Oyuncu 5.3 1,768
2015 35 Komedi Oyuncu 5.9 391
2015 35 Komedi Oyuncu 6.3 10,010

Aşk Vizesi
2014 34 Komedi Oyuncu 4.6 3,226
2014 34 Suç Oyuncu 5.0 2,118

Sen, Sen Değilsin
2014 34 Dram Oyuncu 7.4 21,382
2014 34 Komedi Oyuncu 6.0 249
2014 34 Komedi Oyuncu 5.8 1,693

Alex Hakkında
2014 34 Dram Oyuncu 6.4 6,573
2014 34 Komedi Oyuncu 5.4 642
2014 34 Belgesel Oyuncu 7.9 169
2014 34 Komedi Oyuncu 6.1 399
2013 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 11
2013 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 84
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,057
2013 Komedi Oyuncu 7.1 3,795
2013 33 Komedi Oyuncu 4.8 545
2013 Komedi Oyuncu 6.0 185
2013 Dram Oyuncu 6.9 1,611

Gizli Oyun
2013 33 Dram Oyuncu 6.8 46,125

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 47,753
2012 32 Dram Oyuncu 5.7 140
2012 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,923
2012 32 Dram Oyuncu 6.0 1,562
2012 Komedi Oyuncu 7.3 59,837
2011 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 17
2011 31 Komedi Oyuncu 6.5 468
2011 31 Komedi Oyuncu 5.7 1,337

Bir Çanta Dolusu Şapşal
2011 31 Komedi Oyuncu 6.6 2,725
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,637
2010 30 Dram Oyuncu 5.8 134

Çorak Topraklar
2010 30 Dram Oyuncu 5.6 457
2010 Komedi Oyuncu 8.2 27,451
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,729

2. Dünya Savaşı'nın Bilinmeyen Renkleri
2009 Belgesel Oyuncu 8.7 1,671
2009 29 Dram Oyuncu 5.9 404
2009 29 Dram Oyuncu 6.3 1,410
2008 28 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 7,327
2008 28 Biyografi Oyuncu 6.3 43,695
2008 28 Komedi Oyuncu 5.7 3,136

Hayat Dersi
2007 27 Dram Oyuncu 6.6 4,680

Lanetli Ada
2006 26 Korku Oyuncu 3.7 58,983
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 841

Genç Asiler
2006 26 Dram Oyuncu 6.5 156
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,382
2005 25 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 32

Kasabanın Yıldızı
2005 25 Dram Oyuncu 6.3 455

Mutlu Sonlar
2005 25 Komedi Oyuncu 6.4 8,613
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,723

Sesini Duyur
2004 24 Aile Oyuncu 5.9 25,031

Freddy Jason'a Karşı
2003 23 Korku Oyuncu 5.8 100,970
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,412
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,765

Ölümcül Tutku
2002 22 Gerilim Oyuncu 5.0 17,761
1999 19 Komedi Oyuncu 6.9 8,464
1999 Komedi Oyuncu 5.9 1,075
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,753
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,516
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,499
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018