Giriş Kayıt
Diana Ritchey

Diana Ritchey


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Diana Ritchey, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Diana Ritchey-Berman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeniden Ölmek
2011 Macera 5.4 4,598
2005 Animasyon Yapımcı 7.4 100,233
2001 Animasyon Yapımcı 8.4 36,991
2001 Yapımcı 7.5 54

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Yapımcı 6.8 3,344
2000 Animasyon Çeşitli    

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1997 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.3 27,946
1996 Animasyon Çeşitli 7.9 1,667

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Çeşitli 6.7 14,974
1995 Animasyon Çeşitli 5.6 576
Film Altyazıları
Upgrade (6,957) Deadpool 2 (6,413) Avengers: Infinity War (3,376) Skyscraper (3,199) Tag (2,782) Adrift (2,427) Down a Dark Hall (1,981) The Endless (1,121) Ah-ga-ssi (841) Ready Player One (714)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,279) Castle Rock (2,170) The 100 (1,774) Sharp Objects (1,708) Preacher (1,504) Better Call Saul (1,292) Vikings (1,096) Westworld (1,035) Suits (1,022) Friends (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018