Giriş Kayıt
Terri Cadiente

Terri Cadiente


Dublör

Terri Cadiente, dublör.

Bak Kim Gelmiş (2005), Surviving Christmas (2004), Çıtır Ajanlar (2004), Ready to Rumble (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terri Lee Cadiente | Terry Cadiente | Terri Rippen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 127,004

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 40,826

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Dublör 5.9 37,189
2004 Komedi Dublör 5.3 18,919

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Dublör 5.3 13,442
2004 Aksiyon Dublör 4.0 25,368

Korkunç Balayı
2003 Dram Dublör 5.5 3,275
2003 Komedi Dublör 6.1 4,625
2003 Komedi Dublör 6.0 5,529

Büyük Günahlar
2002 Suç Dublör 6.3 34,529

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Dublör 5.3 133,919

Seks Oyunları 2
2000 Dram Dublör    

Çığlık 3
2000 Korku Dublör 5.5 110,317
2000 Komedi Dublör 5.3 12,498
1998 Aksiyon Dublör 4.1 3,700

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 910,281

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 70,960

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.2 160,875
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018