Giriş Kayıt
Arthur Ripley

Arthur Ripley (64)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Editör

Arthur DeWitt Ripley, 12 Ocak 1897 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, editör.

Thunder Road (1958), The Chase (1946), The Pharmacist (1933), The Barber Shop (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Arthur Ripley, 13 Şubat 1961 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur DeWitt Ripley
Doğum Tarihi: 12 Ocak 1897
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Arthur D. Ripley
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 61 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.7 2,783
1953 Komedi Yapımcı 5.6 225
1946 49 Kara Film Yönetmen 6.6 1,262
1944 47 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.3 162
1933 36 Komedi Yönetmen 6.9 600
1933 36 Komedi Yönetmen 6.9 666
1930 33 Dram Senarist 7.5 18
1927 30 Komedi Senarist 6.5 390

Budala Eşler
1922 25 Dram Editör 7.2 2,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019