Giriş Kayıt
David Rintoul

David Rintoul (70)


Oyuncu

David Wilson, 29 Kasım 1948 Aberdeen, Grampian, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2008 yılının Ağustos ayında Vivien Heilbron ile evlendi.

Pride and Prejudice (1980), Kurt Adam (1975), (2014) Son of God (2014), (2008) Kimse Var Mı? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Wilson
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1948
Doğum Yeri: Aberdeen, Grampian, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.4 979
2014 66 Macera Oyuncu 3.2 417
2014 66 Dram Oyuncu 5.7 17,347
2014 66 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,230
2012 64 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,909
2011 Suç Oyuncu 7.3 1,341

Marilyn ile Bir Hafta
2011 63 Biyografi Oyuncu 7.0 78,682

Demir Leydi
2011 63 Biyografi Oyuncu 6.4 94,945
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,309
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,877

Hayalet Yazar
2010 62 Suç Oyuncu 7.2 147,101
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,328
2009 Macera Oyuncu 7.6 347

Kimse Var Mı?
2008 60 Dram Oyuncu 6.8 4,397
2007 59 Dram Oyuncu 6.5 1,258
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 2,560
2001 53 Macera Oyuncu 8.3 3,077
2001 53 Macera Oyuncu 8.2 3,556
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,098
1980 Komedi Oyuncu 7.5 1,951

Kurt Adam
1975 27 Korku Oyuncu 5.7 637
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019