Giriş Kayıt
Katherine Ringgold

Katherine Ringgold


Editör, Oyuncu, Editör

Katherine Lenor Ringgold, editör, oyuncu, editör.

Gerçek İsmi: Katherine Lenor Ringgold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu 7.3 209,264

Arabalar 2
2011 Animasyon Editorial Department 6.2 135,561

Yukarı Bak
2009 Animasyon Editorial Department 8.3 831,226
2008 Animasyon Editör 8.4 20,676

Ratatuy
2007 Animasyon Editorial Department 8.0 569,719

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 591,742

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Editorial Department
Çeşitli
8.1 855,089

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department
Oyuncu
8.1 727,923

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Editorial Department 7.9 462,093

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Editorial Department 7.2 244,569
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019