Giriş Kayıt
Irene Rindje

Irene Rindje


Oyuncu

Irene Rindje, Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Almanya
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.4 35,448
2016 Komedi Oyuncu 6.8 495
2016 Biyografi Oyuncu 6.4 5,304
2015 Komedi Oyuncu 6.2 1,257
2013 Komedi Oyuncu 7.0 22,652
2013 Dram Oyuncu 6.3 762

Mutluluk
2012 Dram Oyuncu 6.3 512
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,850

Kayıp İlanı
2012 Dram Oyuncu 5.5 141
2012 Aksiyon Oyuncu    

Biz Değilsek, Kim?
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 947
2010 Komedi Oyuncu 6.8 4,266
2009 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 7.1 129

4 Dakİka
2006 Dram Oyuncu 7.4 5,193
1986 Suç Oyuncu 6.5 234

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,225) The First (2,562) Shameless (2,350) Better Call Saul (2,101) Bodyguard (1,978) La Casa de Papel (1,513) The 100 (1,182) The Big Bang Theory (1,074) Take Two (1,066) Elementary (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018