Giriş Kayıt
Michael Riley

Michael Riley (57)


Oyuncu

Michael Riley, 04 Şubat 1962 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Being Erica (2009), Homeless to Harvard: The Liz Murray Story (2003), To Catch a Killer (1992), Supervolcano (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1962
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 50 Dram Oyuncu 5.4 281

Bay Hiçkimse
2009 47 Dram Oyuncu 7.9 192,542
2009 Komedi Oyuncu 7.5 8,470
2008 46 Gizem Oyuncu 5.9 1,067
2007 45 Dram Oyuncu 6.1 1,068
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 2,139

Küp Sıfır
2004 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 33,158
2004 42 Dram Oyuncu 5.5 1,830
2003 41 Biyografi Oyuncu 7.3 3,359
2002 40 Dram Oyuncu 7.0 837
2002 40 Dram Oyuncu 5.9 362
2001 Dram Oyuncu 7.7 2,530
1999 37 Komedi Oyuncu 3.7 68
1997 35 Dram Oyuncu 7.3 64,921
1996 34 Gizem Oyuncu 5.4 131

Fransız Öpücüğü
1995 33 Komedi Oyuncu 6.6 43,287
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,123
1992 Biyografi Oyuncu 7.4 2,041

Porşe Hırsızları
1987 25 Suç Oyuncu 6.1 3,691
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019