Giriş Kayıt
Ron Rifkin

Ron Rifkin (83)


Oyuncu

Saul M. Rifkin, 31 Ekim 1939 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1966 yılının Ağustos ayında Iva Rifkin ile evlendi.

Arabulucu (1998), Alias (2001), Sonsuz Aşk (2002), Silent Running (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Saul M. Rifkin
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1939
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 83 Komedi Oyuncu 6.3 1,630
2020 81 Dram Oyuncu 6.7 189

Bir Yıldız Doğuyor
2018 79 Dram Oyuncu 7.6 384,250
2018 Dram Oyuncu 8.0 38,452

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 77 Aksiyon Oyuncu 5.9 23,223
2015 Suç Oyuncu 7.6 67,938
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 230,877

Çalıntı Hayat
2012 73 Dram Oyuncu 7.0 78,780

Aile Sırları
2010 71 Komedi Oyuncu 5.5 3,770
2006 Dram Oyuncu 7.4 24,208

Nabız
2006 67 Korku Oyuncu 4.7 29,664

En Büyük Korku
2002 63 Aksiyon Oyuncu 6.4 117,629

Sonsuz Aşk
2002 63 Dram Oyuncu 6.1 38,819
2002 63 Komedi Oyuncu 4.9 1,561

Majestic
2001 62 Dram Oyuncu 6.9 55,331
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 51,322
2001 62 Dram Oyuncu 6.0 42

Kazan Dairesi
2000 61 Gerilim Oyuncu 7.0 53,769
2000 61 Komedi Oyuncu 6.2 6,096
2000 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,792

Aramızdaki Sarışın
2000 61 Komedi Oyuncu 6.4 52,154
2000 61 Gerilim Oyuncu 5.8 338
1999 Suç Oyuncu 8.1 107,427

Arabulucu
1998 59 Aksiyon Oyuncu 7.3 144,116

Los Angeles Sırları
1997 58 Suç Oyuncu 8.2 583,251
1996 57 Komedi Oyuncu 6.5 1,754

Marilyn Ve Ben
1996 57 Biyografi Oyuncu 6.0 2,721
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,747

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 61,892

Kurt
1994 55 Dram Oyuncu 6.2 57,287
1993 54 Komedi Oyuncu 7.3 44,536

Kocalar Ve Karıları
1992 53 Dram Oyuncu 7.5 29,638

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 52 Dram Oyuncu 8.0 157,233
1990 Suç Oyuncu 7.8 39,312
1986 47 Dram Oyuncu 6.6 161
1984 45 Komedi Oyuncu 5.9 717

Kumarbazlar
1983 44 Komedi Oyuncu 4.9 2,315
1982 43 Dram Oyuncu 7.5 54

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.1 3,899
1981 42 Dram Oyuncu 7.2 2,122
1981 Biyografi Oyuncu 7.4 369
1978 39 Komedi Oyuncu 6.3 2,107
1977 Komedi Oyuncu 8.2 7,378
1976 Oyuncu 6.8 4,945
1975 36 Komedi Oyuncu 7.1 6,339
1974 Suç Oyuncu 8.2 9,393
1973 Komedi Oyuncu 8.0 43
1972 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,978
1972 33 Macera Oyuncu 6.6 29,613
1969 30 Gerilim Oyuncu 5.0 511
- Kısa Metraj Oyuncu 7.3 562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022