Giriş Kayıt
Richard Riehle

Richard Riehle (70)


Oyuncu

Richard Riehle, 12 Mayıs 1948 Menomonee Falls, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu.

Extracted (2012), Garip Bir çift II (1998), Messengers 2: The Scarecrow (2009), The Public Eye (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1948
Doğum Yeri: Menomonee Falls, Wisconsin, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    
2018 70 Aile Oyuncu 4.6 14
2018 70 Biyografi Oyuncu 5.5 135
2018 70 Komedi Oyuncu 6.4 403
2018 70 Aile Oyuncu 4.5 82
2018 70 Komedi Oyuncu 5.4 725
2018 70 Korku Oyuncu 3.7 507
2018 70 Korku Oyuncu    
2017 69 Aksiyon Oyuncu 5.2 221
2017 69 Dram Oyuncu 7.7 26
2017 69 Suç Oyuncu 5.0 12
2017 69 Komedi Oyuncu 3.7 261
2017 69 Komedi Oyuncu 5.9 36
2017 69 Aile Oyuncu 4.1 162
2017 69 Komedi Oyuncu 5.0 281
2017 69 Dram Oyuncu 5.0 128
2016 68 Komedi Oyuncu 5.6 3,925
2016 68 Dram Oyuncu 5.4 117

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 68 Macera Oyuncu 6.2 6,237
2016 68 Aksiyon Oyuncu 4.5 160
2015 67 Korku Oyuncu 5.2 1,208
2015 67 Komedi Oyuncu 5.2 513
2015 67 Dram Oyuncu 5.1 3,907
2015 67 Komedi Oyuncu 4.5 1,106
2015 67 Gerilim Oyuncu 4.4 478
2015 67 Aksiyon Oyuncu 6.7 619
2015 67 Macera Oyuncu    
2015 67 Komedi Oyuncu 5.3 303
2014 66 Dram Oyuncu 4.3 3,075

Transformers: Kayıp Çağ
2014 66 Aksiyon Oyuncu 5.7 280,805
2014 66 Macera Oyuncu 4.9 199
2014 66 Komedi Oyuncu 5.2 2,528
2014 66 Komedi Oyuncu 5.4 653
2014 66 Komedi Oyuncu 4.8 437
2014 66 Romantik Oyuncu 7.1 28,452
2014 66 Gizem Oyuncu 5.4 4,466
2014 66 Oyuncu 3.4 224

Yaramazlık Gecesi
2013 65 Dram Oyuncu 4.6 1,531

Teksas Katliamı 3D
2013 65 Korku Oyuncu 4.8 41,254
2013 65 Gizem Oyuncu 2.5 942
2013 65 Komedi Oyuncu 7.0 139
2013 65 Dram Oyuncu 7.7 826
2013 65 Gerilim Oyuncu 6.4 57
2013 65 Dram Oyuncu 6.9 49
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,671
2012 64 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,728
2012 64 Komedi Oyuncu 6.4 476
2012 64 Western Oyuncu 5.5 572
2012 64 Komedi Oyuncu 5.5 371
2012 64 Komedi Oyuncu 5.7 475
2012 64 Korku Oyuncu 3.0 1,150

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 84,038

Ağır Abi
2012 64 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,625
2012 64 Komedi Oyuncu 4.6 337
2012 64 Dram Oyuncu 6.5 10,889
2012 64 Gerilim Oyuncu 5.1 1,231

Hazine Bekçileri
2012 64 Komedi Oyuncu 4.7 1,401
2012 64 Komedi Oyuncu 5.6 67
2011 63 Komedi Oyuncu 6.3 61,762

Nedimeler
2011 63 Komedi Oyuncu 6.8 247,387
2011 63 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,800
2011 63 Komedi Oyuncu 4.2 2,654
2011 63 Komedi Oyuncu 3.6 130
2010 62 Macera Oyuncu 3.9 254

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 62 Macera Oyuncu 5.7 2,030
2010 Komedi Oyuncu 6.1 788
2010 62 Komedi Oyuncu 5.5 1,702
2010 62 Komedi Oyuncu 6.9 941

Beş Yıldızlı Gün
2010 62 Dram Oyuncu 5.8 686
2010 62 Korku Oyuncu 4.8 3,338
2010 62 Komedi Oyuncu 4.8 100
2009 61 Korku Oyuncu 5.1 314
2009 61 Dram Oyuncu 6.3 158

Cadılar Bayramı 2
2009 61 Korku Oyuncu 4.9 44,085
2009 61 Macera Oyuncu 5.5 1,575
2009 61 Aksiyon Oyuncu 4.0 287
2009 61 Korku Oyuncu 4.8 4,233
2008 60 Gerilim Oyuncu 3.4 407
2008 60 Komedi Oyuncu 4.4 234
2008 60 Biyografi Oyuncu 5.2 135
2008 60 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 26
2008 60 Gerilim Oyuncu 5.0 344
2008 60 Dram Oyuncu 7.0 9,631
2008 60 Dram Oyuncu 6.3 2,880

Önyargı
2008 60 Dram Oyuncu 4.3 822
2008 60 Komedi Oyuncu 4.6 371
2008 60 Komedi Oyuncu 4.3 620
2008 60 Aile Oyuncu 6.2 455
2007 59 Gerilim Oyuncu 4.3 93

Uslu Dur
2007 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 38,758
2007 59 Romantik Oyuncu 4.6 271

Zombi Olmak
2007 59 Komedi Oyuncu 5.7 2,934
2007 59 Macera Oyuncu 6.1 354
2007 59 Dram Oyuncu 7.1 153

Dünyalı
2007 59 Dram Oyuncu 7.9 158,765
2007 59 Dram Oyuncu 6.6 285
2007 59 Dram Oyuncu 5.7 220

Dumanaltı
2007 59 Macera Oyuncu 5.8 15,377

Bir Gece Vakti
2006 58 Dram Oyuncu 6.2 701
2006 58 Korku Oyuncu 5.8 902
2006 58 Komedi Oyuncu 4.4 112

Yatakhanede Şenlik Var 2
2006 58 Komedi Oyuncu 4.1 4,678

Balta
2006 58 Komedi Oyuncu 5.7 26,463

Salsa Sos
2006 58 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,094

Kayıp Gençlik
2006 58 Suç Oyuncu 6.0 2,483
2006 58 Dram Oyuncu 6.5 51
2005 57 Aile Oyuncu 5.6 776

Davetsiz Çapkınlar
2005 57 Komedi Oyuncu 7.0 311,885
2005 57 Komedi Oyuncu 6.2 1,908

Palindrom
2004 56 Komedi Oyuncu 6.8 11,529

Kahraman İnekler
2004 56 Animasyon Oyuncu 5.4 17,455

Tenin Gizemi
2004 56 Dram Oyuncu 7.7 62,385
2003 Komedi Oyuncu 4.2 2,650
2003 55 Aile Oyuncu 5.1 243

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 105,847
2003 55 Komedi Oyuncu 6.2 4,485
2002 54 Dram Oyuncu 5.9 27,364
2002 54 Dram Oyuncu 5.4 2,092
2002 Komedi Oyuncu 6.8 9,262
2002 Suç Oyuncu 7.3 5,891
2001 53 Macera Oyuncu 5.9 47,215

Haydut
2001 53 Komedi Oyuncu 6.5 62,090
2001 53 Komedi Oyuncu 8.1 1,074

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 39,014

Öyle Bir Kız ki
2001 53 Komedi Oyuncu 5.0 12,091
2001 53 Aksiyon Oyuncu 3.3 405
2001 53 Dram Oyuncu 5.7 2,631
2001 Komedi Oyuncu 7.5 13,299
1999 Dram Oyuncu 8.7 55,213

Erkek Jigolo
1999 51 Komedi Oyuncu 5.7 66,095

Ofis Çılgınlığı
1999 51 Komedi Oyuncu 7.8 224,896
1999 51 Komedi Oyuncu 5.5 288
1999 51 Dram Oyuncu 5.4 96

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 50 Komedi Oyuncu 7.7 240,349

Koca Bebek Joe
1998 50 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,785

Son Umut
1998 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,003
1998 50 Suç Oyuncu 6.1 889
1998 50 Aile Oyuncu 4.2 1,827
1998 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 583
1998 50 Suç Oyuncu 6.4 3,350

Cehennem Silahı 4
1998 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 142,462
1998 50 Dram Oyuncu 5.6 341

Şifre Merkür
1998 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 62,177

Garip Bir çift II
1998 50 Macera Oyuncu 6.4 8,444
1998 50 Komedi Oyuncu 7.3 3,095
1997 49 Dram Oyuncu 5.4 283

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 27,496
1997 Suç Oyuncu 7.2 498

187
1997 49 Dram Oyuncu 6.7 20,369
1997 49 Suç Oyuncu 5.2 254

Geçmişten Ruhlar
1996 48 Dram Oyuncu 6.7 9,470

Fanatik
1996 48 Dram Oyuncu 5.8 43,079
1996 48 Dram Oyuncu 6.2 62

Kritik Karar
1996 48 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,230
1995 47 Biyografi Oyuncu 8.2 408,855
1995 47 Biyografi Oyuncu 6.4 2,045

Vahşi Av
1995 47 Macera Oyuncu 5.0 194
1995 47 Komedi Oyuncu 4.1 6,958

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 50,247
1994 46 Komedi Oyuncu 5.1 1,177
1994 46 Komedi Oyuncu 5.4 5,945
1994 46 Aile Oyuncu 6.6 6,566
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,535
1993 45 Dram Oyuncu 5.9 1,455

Kaçak
1993 45 Aksiyon Oyuncu 7.8 242,812

Özgür Willy
1993 45 Macera Oyuncu 5.9 61,700
1993 45 Dram Oyuncu 6.3 94

Kanıt Vücutlar
1993 45 Dram Oyuncu 4.4 12,852
1992 44 Komedi Oyuncu 6.5 19,672

Fareler Ve İnsanlar
1992 44 Dram Oyuncu 7.5 36,936
1992 44 Suç Oyuncu 6.5 2,966

Sihirli Öpücük
1992 44 Komedi Oyuncu 5.6 7,188

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 43 Dram Oyuncu 7.7 60,523

Gölgeler ve Sis
1991 43 Komedi Oyuncu 6.7 14,931
1990 Komedi Oyuncu 5.4 478

Kara Yağmur
1989 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 45,102

Zafer
1989 41 Dram Oyuncu 7.9 112,368

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.1 23,475
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,775

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,637

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,151

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 23,427
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019