Giriş Kayıt
Peter Mark Richman

Peter Mark Richman (91)


Oyuncu

Marvin Jack Richman, 16 Nisan 1927 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

1953 yılının Mayıs ayında Helen Richman ile evlendi. Çiftin 5 çocukları olmuştur.

Siyah Orkide (1958), The Strange One (1957), (1991) Çıplak Silah 2 (1991), (1989) 13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marvin Jack Richman
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1927
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Richman
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 87 Belgesel Oyuncu 8.7 77
2013 86 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
8.6 1,491
2011 84 Gizem Oyuncu 3.9 520
2011 84 Aile Oyuncu 2.8 290
2009 Belgesel Oyuncu 7.1 2,631
2002 75 Dram Oyuncu 7.0 9,249

Bruce Lee: Bir Savaşçının Öyküsü
2000 73 Belgesel Oyuncu 8.2 2,515

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 22,523

Çıplak Silah 2
1991 64 Aksiyon Oyuncu 6.9 95,564

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 27,807

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 62 Macera Oyuncu 4.6 28,996
1986 Animasyon Oyuncu 7.3 1,096
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,085
1983 Dram Oyuncu 6.6 1,042

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,253
1981 54 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 460

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,725
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,967

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,938
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,704
1976 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 295
1973 Oyuncu 7.5 674
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,784
1971 44 Western Oyuncu 6.4 356
1970 Macera Oyuncu 7.7 1,474

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,911
1965 Dram Oyuncu 7.6 750
1964 Macera Oyuncu 7.2 2,749
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 6,138

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,870
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,969
1959 Komedi Oyuncu 6.7 42
1958 31 Suç Oyuncu 5.8 145

Siyah Orkide
1958 31 Dram Oyuncu 6.8 772
1958 Dram Oyuncu 8.5 115
1957 30 Dram Oyuncu 7.0 534

Beraber Yaşayalım
1956 29 Dram Oyuncu 7.5 5,726
1955 Suç Oyuncu 8.6 12,776
1953 Komedi Oyuncu 8.3 104
1948 Dram Oyuncu 8.1 70
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019