Giriş Kayıt
John Richie

John Richie


Kameraman, Sesler

John Richie, kameraman, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölge İnsanlar
2013 Gerilim Kameraman 5.4 2,841

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 12,758
2011 Müzikal Kameraman 7.8 9
2008 Dram Kameraman 5.5 107
2008 Dram Kameraman 6.4 535

İşte Spartalılar
2008 Komedi Kameraman 2.7 96,578
2007 Suç Kameraman 6.7 1,805

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Kameraman 6.0 8,775

Edie
2006 Biyografi Kameraman 6.4 19,906

Böcek
2006 Gerilim Kameraman 6.1 31,030

Beş Parmak
2006 Dram Kameraman 6.4 7,477
2005 Dram Sesler 4.2 117
2004 Dram Kameraman 4.9 286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019