Giriş Kayıt
Laura Richarz

Laura Richarz


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Laura Richarz, set dekoratörü, sanat bölümü.

True Blood (2008), Evli ve Çocuklu (1986), Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz (1993), Cheers 1 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Richardz | Laura Richarz SDSA
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Set Dekoratörü 5.7 1,754
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.9 10,267
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.0 16,506
2008 Dram Set Dekoratörü 7.9 216,539
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.4 31,190
2004 Komedi Set Dekoratörü 7.0 1,501
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.7 107,574

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.9 42,646

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Set Dekoratörü 8.1 87,491

Alf 1
1986 Komedi Çeşitli 7.4 27,700

Cheers 1
1982 Komedi Set Dekoratörü 7.8 41,223
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018