Giriş Kayıt
Laura Richarz

Laura Richarz


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Laura Richarz, set dekoratörü, sanat bölümü.

True Blood (2008), Evli ve Çocuklu (1986), Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz (1993), Cheers 1 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Richardz | Laura Richarz SDSA
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Set Dekoratörü 5.7 1,661
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.9 10,010
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.0 16,313
2008 Dram Set Dekoratörü 7.9 214,963
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.4 30,820
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.2 680
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.7 105,628

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.9 41,467

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Set Dekoratörü 8.1 86,284

Alf 1
1986 Komedi Çeşitli 7.4 27,165

Cheers 1
1982 Komedi Set Dekoratörü 7.8 40,384
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,209) Castle Rock (3,402) Sharp Objects (2,144) The 100 (2,099) La casa de papel (1,987) Preacher (1,590) Suits (1,245) Vikings (1,062) Black Mirror (898) Friends (891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018