Giriş Kayıt
Kevin Michael Richardson

Kevin Michael Richardson (54)


Oyuncu

Kevin Michael Richardson, 25 Ekim 1964 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Monica Richardson ile evlendi.

Esrarengiz Kasaba (2012), Sünger Bob Kare Pantolon (2015), Madagaskar Penguenleri (2008), Clerks (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1964
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin M. Richards | Kevin Michael Richards | Kevin
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 6.5 3,170
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 49,817

Constantine: İblisler Şehri
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 3,614
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 1,526
2018 Animasyon Oyuncu 6.4 1,332
2018 Animasyon Oyuncu 6.4 1,148

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 54 Animasyon Oyuncu 6.8 1,016
2017 53 Animasyon Oyuncu 6.2 1,462
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 119
2017 53 Animasyon Oyuncu 6.2 939
2017 53 Animasyon Oyuncu 5.9 9,083
2017 Animasyon Oyuncu 5.6 410

Çizmeli Kedi: Büyülü Kitaptan Kaçış
2017 53 Animasyon Oyuncu 5.3 325
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 260
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,513
2017 Oyuncu 6.8 117
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 86
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 1,249
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 178
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 558
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 453
2015 51 Animasyon Oyuncu 5.3 526
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 21,100

Tuhaf Bir Sihir
2015 51 Animasyon Oyuncu 5.8 9,256
2015 Animasyon Oyuncu 5.9 579
2015 51 Oyuncu 6.4 1,156
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,273
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 380
2015 Animasyon Oyuncu 5.6 592
2015 51 Animasyon Oyuncu 5.9 1,541

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 51 Animasyon Oyuncu 6.0 43,298
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 877

Çizmeli Kedi'nin Maceraları
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 1,083
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 263
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 1,174
2014 50 Animasyon Oyuncu 5.5 852
2014 50 Animasyon Oyuncu 6.6 393
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 830

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 50 Animasyon Oyuncu 6.0 15,224

Scooby-Doo! Frankenstein'ın Laneti
2014 50 Animasyon Oyuncu 6.9 1,129
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 449

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 50 Animasyon Oyuncu 6.7 11,206
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,084

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında
2014 50 Animasyon Oyuncu 5.9 3,234
2014 Animasyon Oyuncu 5.6 377
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 1,141
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 368
2013 49 Animasyon Oyuncu 7.6 868

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 2,875

Scooby-Doo! Sahne Korkusu
2013 49 Animasyon Oyuncu 7.2 986

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 49 Animasyon Oyuncu 8.2 37,507

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 5,780
2013 Oyuncu 6.8 30

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 49 Aksiyon Oyuncu 7.7 444,672
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 748
2013 Animasyon Oyuncu 5.0 14,731

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 1,856
2013 49 Belgesel Oyuncu 7.5 2,381

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 2,306

Scooby-Doo! Mavi Şahinin Maskesi
2012 48 Animasyon Oyuncu 7.0 1,089

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 52,013
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 2,161

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 558

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 85,070
2012 48 Komedi Oyuncu 6.4 34,317

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,159

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 7,384
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,355
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 196

Kedi Kadın
2011 47 Animasyon Oyuncu 6.9 2,427
2011 47 Animasyon Oyuncu 6.9 1,393

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.4 6,651
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 5,809

Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 4,561
2011 47 Komedi Oyuncu 6.1 1,714
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.0 12,435
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 872

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 5,242
2010 Animasyon Oyuncu 4.5 4,472
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 49
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 1,942

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 27,123

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 46 Animasyon Oyuncu 7.2 6,060
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 1,365
2010 46 Animasyon Oyuncu 7.1 2,748
2010 Animasyon Oyuncu 5.6 2,458

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 46 Animasyon Oyuncu 8.1 48,588

Ben 10: Üstün Uzaylı
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 3,235
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 2,587

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 65,330

Dante'nin Cehennemi
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.6 7,280
2010 46 Animasyon Oyuncu 7.3 293
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.8 10,927
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,248

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 11,900
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 4,655
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 6,724
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 860
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 288

Prenses Ve Kurbağa
2009 45 Animasyon Oyuncu 7.1 108,459
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 5,343
2009 Animasyon Oyuncu 6.0 6,711
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 36,535

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 363,967
2009 45 Animasyon Oyuncu 6.6 1,640
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 146
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 116
2009 45 Dram Oyuncu 7.1 1,662
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 7,718
2009 Dram Oyuncu 7.1 1,615

Çılgın Dostlar 2
2008 44 Animasyon Oyuncu 5.6 19,786
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 215
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 192

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 6,716

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 39,473

Ölüm Bölgesi: Çöküş
2008 44 Animasyon Oyuncu 6.3 9,327
2008 44 Animasyon Oyuncu 6.4 7,137

Star Wars: Klon Savaşları
2008 44 Animasyon Oyuncu 5.9 50,237

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 44 Animasyon Oyuncu 6.8 24,283

Kulak Jack
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 9,168

Ben 10: Uzaylı Gücü
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 4,989
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 8,847

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 9,084

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 14,224
2008 Macera Oyuncu 7.2 314
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 28,094

Doktor Strange
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.8 7,249

Ninja Kaplumbağalar
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.3 58,238
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 85
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,290
2007 Macera Oyuncu 7.2 212

Yerdeniz Öyküleri
2006 42 Animasyon Oyuncu 6.5 28,685

Masallar Diyarı
2006 42 Animasyon Oyuncu 4.5 9,563
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 810
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 725

Casper'ın Korku Okulu
2006 42 Animasyon Oyuncu 4.7 462
2006 42 Animasyon Oyuncu 6.6 1,143

Leroy ve Stiç
2006 42 Animasyon Oyuncu 6.2 4,172
2006 42 Animasyon Oyuncu 5.1 928

Tezgahtarlar II
2006 42 Komedi Oyuncu 7.4 124,365

Vahşi Doğa
2006 42 Animasyon Oyuncu 5.3 22,109

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 3,392
2006 Aksiyon Oyuncu 7.2 308

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 41 Animasyon Oyuncu 6.5 52,485
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 24,415

Batman Dracula'ya Karşı
2005 41 Animasyon Oyuncu 6.7 7,353
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 31,665
2005 41 Macera Oyuncu 7.3 3,495
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 106,199
2004 40 Animasyon Oyuncu 5.8 1,429

Mulan 2
2004 40 Animasyon Oyuncu 5.7 18,788
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 8,647

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Oyuncu 7.7 16,315
2004 Animasyon Oyuncu 8.3 4,845
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 12,871
2004 Komedi Oyuncu 6.0 1,208
2004 Komedi Oyuncu 7.1 113

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 188,101

Matrix Revolutions
2003 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 413,665
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,184

Batman ve Batwoman'ın Gizemi
2003 39 Animasyon Oyuncu 6.7 9,685

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Oyuncu 3.4 5,590
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 6,750
2003 39 Animasyon Oyuncu 6.2 7,064
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 5,936
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 7,721
2003 Fantastik Oyuncu 7.3 27
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 23,098
2003 Fantastik Oyuncu 7.2 21
2003 Aksiyon Oyuncu 9.6 6,872
2003 39 Animasyon Oyuncu 7.6 5,693
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,939

Animatrix: Osiris'in Son Uçuşu
2003 39 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,451
2003 39 Animasyon Oyuncu 7.4 67,602
2003 39 Animasyon Oyuncu 6.6 3,243
2003 39 Aksiyon Oyuncu 4.0 270

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 14,286
2002 Aksiyon Oyuncu 7.9 439

Thornberry Ailesi
2002 38 Macera Oyuncu 5.4 13,402

Lilo Ve Stitch
2002 38 Animasyon Oyuncu 7.2 149,343

Tarzan Ve Jane
2002 38 Animasyon Oyuncu 5.4 4,818
2002 38 Komedi Oyuncu 4.1 4,516
2002 38 Animasyon Oyuncu 6.5 8,737
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,374
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 7,556

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 36,340

Mumya: Animasyon Serisi
2001 Animasyon Oyuncu 6.1 684
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 17,827
2001 Animasyon Oyuncu 8.4 39,418

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 28,805

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 37 Animasyon Oyuncu 6.6 8,480
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 598

Rugratlar Paris'te
2000 36 Animasyon Oyuncu 6.2 10,034

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 2,375

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 36 Animasyon Oyuncu 6.9 4,281
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 4,226

Buzz Işıkyılı Yıldız Komandosu: Macera Başlıyor
2000 36 Animasyon Oyuncu 6.1 3,650
2000 Komedi Oyuncu 7.4 11,381
1999 35 Animasyon Oyuncu 6.3 998

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 21,612
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 455

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 14,264

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 282,503
1998 34 Animasyon Oyuncu 3.4 1,558
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 32,585

Voltran: Üçüncü Boyut
1998 Macera Oyuncu 6.7 159
1998 34 Komedi Oyuncu 6.6 53,794

Disney'in Teneffüs Zili
1997 Animasyon Oyuncu 7.9 19,788
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 29,471
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 6,632
1997 Animasyon Oyuncu 7.0 11,158

Tuhaf İlişkiler
1996 32 Suç Oyuncu 7.4 46,929
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 12,097

Çıplak Casus
1996 32 Komedi Oyuncu 5.3 33,924
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 2,058
1996 32 Animasyon Oyuncu 5.5 5,010

Ölümcül Dövüş
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 93,509
1995 Aksiyon Oyuncu 6.2 935
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 8,997

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,170
1994 30 Animasyon Oyuncu 7.3 19,420
1994 Komedi Oyuncu 6.8 2,925
1993 29 Komedi Oyuncu 5.7 6,284

Kırmızı Kanatlar
1992 28 Animasyon Oyuncu 7.8 61,412
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 28,587

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 331,563
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019