Giriş Kayıt
Sioux Richards

Sioux Richards


Sioux Richards,

Şüphe Ve Ceza (1991), Harry and Tonto (1974), (1987) Dokunulmazlar (1987), (1986) Paranın Rengi (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sioux Richards-McLane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 56,413

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Çeşitli 7.1 121,857

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 139,927

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Çeşitli 6.7 84,726
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 6,697

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Çeşitli 6.3 70,363

Kongo
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 38,131

Esaretin Bedeli
1994 Suç Çeşitli 9.3 1,995,430

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Çeşitli 5.2 9,749
1993 Komedi Çeşitli 6.0 21,024
1993 Komedi Çeşitli 5.5 7,326

Uzak Ufuklar
1992 Macera Çeşitli 6.6 53,278

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 64,114

Makas
1991 Korku Çeşitli 5.2 2,064

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Çeşitli 6.5 6,208
1990 Komedi Çeşitli 6.0 2,287

Müzik Kutusu
1989 Dram Çeşitli 7.3 5,248

Savaş Günahları
1989 Dram Çeşitli 7.1 37,021

Çocuk Oyunu
1988 Korku Çeşitli 6.6 72,247

Dokunulmazlar
1987 Suç Çeşitli 7.9 245,866

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Çeşitli 6.9 32,677

Paranın Rengi
1986 Dram Çeşitli 7.0 65,680
1986 Komedi Çeşitli 6.8 13,003
1985 Aksiyon Çeşitli 6.0 4,941
1984 Dram Çeşitli    
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,250

Sonsuz Aşk
1981 Dram Çeşitli 4.8 6,194
1979 Dram Çeşitli    
1977 Suç Çeşitli 6.5 757
1974 Macera Çeşitli 7.5 4,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018