Giriş Kayıt
Sioux Richards

Sioux Richards


Sioux Richards,

Şüphe Ve Ceza (1991), Harry and Tonto (1974), (1987) Dokunulmazlar (1987), (1986) Paranın Rengi (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sioux Richards-McLane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 56,606

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Çeşitli 7.1 122,392

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 140,595

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Çeşitli 6.7 85,252
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 6,749

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Çeşitli 6.3 70,824

Kongo
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 38,307

Esaretin Bedeli
1994 Suç Çeşitli 9.3 2,014,648

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Çeşitli 5.2 10,548
1993 Komedi Çeşitli 6.0 21,188
1993 Komedi Çeşitli 5.6 7,844

Uzak Ufuklar
1992 Macera Çeşitli 6.6 53,663

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 64,513

Makas
1991 Korku Çeşitli 5.2 2,172

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Çeşitli 6.5 7,009
1990 Komedi Çeşitli 6.0 2,527

Müzik Kutusu
1989 Dram Çeşitli 7.4 5,993

Savaş Günahları
1989 Dram Çeşitli 7.1 37,213

Çocuk Oyunu
1988 Korku Çeşitli 6.6 73,581

Dokunulmazlar
1987 Suç Çeşitli 7.9 247,687

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Çeşitli 6.9 32,877

Paranın Rengi
1986 Dram Çeşitli 7.0 66,123
1986 Komedi Çeşitli 6.8 13,104
1985 Aksiyon Çeşitli 6.0 5,830
1984 Dram Çeşitli 6.5 71
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,329

Sonsuz Aşk
1981 Dram Çeşitli 4.8 6,225
1979 Dram Çeşitli 6.5 181
1977 Suç Çeşitli 6.4 907
1974 Macera Çeşitli 7.4 4,438
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018