Giriş Kayıt
Sioux Richards

Sioux Richards


Sioux Richards,

Şüphe Ve Ceza (1991), Harry and Tonto (1974), (1987) Dokunulmazlar (1987), (1986) Paranın Rengi (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sioux Richards-McLane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 56,309

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Çeşitli 7.1 121,512

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 139,530

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Çeşitli 6.7 84,475
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 6,697

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Çeşitli 6.3 69,622

Kongo
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 38,007

Esaretin Bedeli
1994 Suç Çeşitli 9.3 1,983,818

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Çeşitli 5.2 9,749
1993 Komedi Çeşitli 6.0 20,930
1993 Komedi Çeşitli 5.5 7,326

Uzak Ufuklar
1992 Macera Çeşitli 6.5 53,046

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 63,935

Makas
1991 Korku Çeşitli 5.2 2,064

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Çeşitli 6.5 6,208
1990 Komedi Çeşitli 6.0 2,287

Müzik Kutusu
1989 Dram Çeşitli 7.3 5,248

Savaş Günahları
1989 Dram Çeşitli 7.1 36,874

Çocuk Oyunu
1988 Korku Çeşitli 6.6 71,912

Dokunulmazlar
1987 Suç Çeşitli 7.9 244,549

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Çeşitli 6.9 32,558

Paranın Rengi
1986 Dram Çeşitli 7.0 65,375
1986 Komedi Çeşitli 6.8 12,950
1985 Aksiyon Çeşitli 6.0 4,941
1984 Dram Çeşitli    
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,191

Sonsuz Aşk
1981 Dram Çeşitli 4.8 6,168
1979 Dram Çeşitli    
1977 Suç Çeşitli 6.5 757
1974 Macera Çeşitli 7.5 4,308
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018