Giriş Kayıt
Katie Rich

Katie Rich (55)


Oyuncu

Katie Rich, 15 Mayıs 1964 doğumlu oyuncu.

Booker (1990), (1992) Sahne Işıkları (1992), (1988) Punchline (1988), (2009) Immortally Yours (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1964
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 45 Korku Oyuncu 2.3 649

Kızıl Ejder
2002 38 Suç Oyuncu 7.2 232,209

Cehennemden Daha Sıcak
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 67,474
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,160
1995 Aksiyon Oyuncu 8.1 474
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,609
1993 Komedi Oyuncu 5.9 86

Sahne Işıkları
1992 28 Komedi Oyuncu 7.5 9,486
1990 Suç Oyuncu 6.2 588
1988 24 Komedi Oyuncu 5.8 7,475
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019