Giriş Kayıt
Anthony Joseph Rich

Anthony Joseph Rich


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Anthony Joseph Rich, yönetmen, yönetmen asistanı.

The Big Bang Theory (2007), Anne (2013), Young & Hungry (2014), Dr. Ken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Rich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,461
2014 Komedi Yönetmen 7.4 12,242

Anne
2013 Komedi Yönetmen 7.2 21,805
2011 Komedi Yönetmen 6.7 82,038

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.3 11,013
2007 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.2 611,242
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 222
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 35,080
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,210) Shameless (1,998) Fear the Walking Dead (1,684) Suits (1,456) Castle Rock (1,330) La Casa de Papel (1,210) Bodyguard (1,135) Mayans M.C. (1,042) The 100 (1,009) Vikings (799)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018