Giriş Kayıt
Anthony Joseph Rich

Anthony Joseph Rich


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Anthony Joseph Rich, yönetmen, yönetmen asistanı.

The Big Bang Theory (2007), Anne (2013), Young & Hungry (2014), Dr. Ken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Rich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.9 1,531
2015 Komedi Yönetmen 5.7 3,549
2014 Komedi Yönetmen 7.4 12,563

Anne
2013 Komedi Yönetmen 7.2 22,886
2011 Komedi Yönetmen 6.7 83,341

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.3 11,152
2007 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.2 626,857
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 245
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 35,738
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019