Giriş Kayıt
Jack Rice

Jack Rice (75)


Oyuncu

Jack Rice, 14 Mayıs 1893 Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Dummy Ache (1936) yapımıyla biliniyor.

Jack Rice, 14 Aralık 1968 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1893
Ölüm Tarihi: 14 Aralık 1968
Doğum Yeri: Michigan, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 70 Komedi Oyuncu 6.1 2,372

Sicak eller
1962 69 Komedi Oyuncu 6.7 7,682
1957 Komedi Oyuncu 8.3 130

Can Bedeli
1956 63 Suç Oyuncu 6.9 1,471
1953 60 Western Oyuncu 6.7 178
1953 60 Western Oyuncu 5.5 36
1952 59 Macera Oyuncu 6.4 119
1952 59 Biyografi Oyuncu 7.3 716
1952 Komedi Oyuncu 8.4 951
1952 59 Biyografi Oyuncu 6.6 544
1950 57 Suç Oyuncu 5.8 57
1950 57 Kara Film Oyuncu 7.2 150
1950 57 Komedi Oyuncu 6.7 125
1949 56 Dram Oyuncu 6.8 198
1949 56 Komedi Oyuncu 7.0 2,443

Gençlerin Sevgilisi
1949 56 Komedi Oyuncu 6.8 2,843
1948 55 Komedi Oyuncu 6.4 308
1947 54 Dram Oyuncu 6.4 789
1947 54 Komedi Oyuncu 6.7 577
1947 54 Dram Oyuncu 6.7 1,187
1947 54 Kara Film Oyuncu 7.2 1,701
1947 54 Dram Oyuncu 6.3 159

Rüyadan Sonra
1947 54 Komedi Oyuncu 6.3 311

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 53 Dram Oyuncu 8.1 52,685
1945 52 Komedi Oyuncu 7.5 1,632

Kapak Kızı
1944 51 Komedi Oyuncu 6.9 4,194

Tamamen Seninim
1944 51 Komedi Oyuncu 6.8 95
1942 49 Komedi Oyuncu 6.9 394
1941 48 Komedi Oyuncu 6.8 40

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 48 Komedi Oyuncu 6.8 1,912

Yabancı Muhabir
1940 47 Gizem Oyuncu 7.6 16,329

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 46 Dram Oyuncu 8.2 97,206
1938 45 Komedi Oyuncu 7.1 2,946
1938 45 Komedi Oyuncu 6.9 1,773
1937 44 Komedi Oyuncu 7.8 6,864
1937 44 Komedi Oyuncu 7.7 2,565
1937 44 Komedi Oyuncu 7.6 5,901
1936 43 Müzikal Oyuncu 6.4 270
1936 43 Dram Oyuncu 5.7 370

Dans Vakti
1936 43 Komedi Oyuncu 7.7 10,840
1936 43 Komedi Çeşitli 7.2 3,615
1935 42 Biyografi Oyuncu 6.8 1,401
1935 42 Suç Oyuncu 6.5 289
1934 41 Komedi Oyuncu 7.6 405
1934 41 Komedi Oyuncu 6.7 944

Karyoka
1933 40 Komedi Oyuncu 6.7 3,026
1933 40 Dram Oyuncu 6.5 2,313
1933 40 Dram Oyuncu 6.5 78
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019