Giriş Kayıt
Luciano Ricceri

Luciano Ricceri


Yapım Tasarımcısı, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Luciano Ricceri, Rome, Lazio, İtalya doğumlu yapım tasarımcısı, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü, set dekoratörü.

Özel Bir Gün (1977), Ruhların Jülyeti (1965), Kirli, Çirkin ve Kötü (1976), C'eravamo tanto amati (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Luciano Riccieri
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scola Fellini Anlatıyor
2013 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 552
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 260
2012 Suç Yapım Tasarımcısı 8.0 836

Roma İnsanları
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 384

Unfair Competition
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 1,304
1999 Belgesel 8.3 2,697
1999 Suç Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
8.5 2,293
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 1,054
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 882
1994 Yapım Tasarımcısı 4.2 152
1990 Macera Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
7.2 666

Saat Kaç?
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.2 781
1989 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 704
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 477
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 1,768
1985 Dram Yapım Tasarımcısı 5.3 438
1983 Tarihi Yapım Tasarımcısı 7.9 2,253
1982 Macera Yapım Tasarımcısı 7.9 977
1980 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 1,023

Özel Bir Gün
1977 Dram Set Dekoratörü
Yapım Tasarımcısı
8.1 9,743
1977 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 1,266
1977 Dram Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
7.1 619

Kirli, Çirkin ve Kötü
1976 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 6,732
1976 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
6.7 262
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 122
1974 Komedi Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
8.2 4,436
1972 Komedi Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
7.2 565
1970 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 932

Kaybolan kahraman
1968 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
8.5 516

Karım ve Sevglim
1967 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 273

Aşk denen şeytan
1966 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 202

Ruhların Jülyeti
1965 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 10,140

Sekiz Buçuk
1963 Dram Sanat Bölümü 8.1 98,413
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019