Giriş Kayıt
Pedro Ribeiro

Pedro Ribeiro


Editör, Editör, Yapımcı

Pedro Ribeiro, editör, editör, yapımcı.

Inferno (1999), Duyarsız (2012), Ayçiçeklerinin Gecesi (2006), Call Girl (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 6.3 58
2017 Dram Editör 4.9 486
2015 Suç Editör 6.3 353
2015 Komedi Editör 6.0 488
2015 Komedi Editör 5.6 1,511
2014 Komedi Editör 7.3 1,468
2014 Komedi Editör 4.5 446
2013 Aksiyon Editör 4.3 913

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Editorial Department 6.8 16,252
2013 Dram Editör 6.1 133

Duyarsız
2012 Fantastik Editör 6.2 3,042
2011 Biyografi Editör 6.4 121
2010 Komedi Editör 6.1 1,024
2007 Suç Editör 6.3 2,121
2007 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.5 612
2006 Komedi Editör
Yapımcı
6.1 1,044

Ayçiçeklerinin Gecesi
2006 Suç Editör 7.2 2,458

Sonsuz Kin
2006 Korku Editör 6.7 1,525
2005 Suç Editör 6.4 343
2004 Dram Editör 6.3 179
2001 Belgesel 8.1 280
1999 Editör 5.1 7,058
1996 Dram Çeşitli 6.9 491
1995 Dram Editör 5.8 423
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019