Giriş Kayıt
Maria Ribeiro

Maria Ribeiro (43)


Oyuncu

Maria do Amaral Ribeiro, 09 Kasım 1975 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Tıpkı Ebeveynlerimiz Gibi (2017), Özel Tim (2007), Özel Tim 2 (2010), (2013) Entre Nós (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria do Amaral Ribeiro
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1975
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Akrep
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.8 33,262

Tıpkı Ebeveynlerimiz Gibi
2017 42 Dram Oyuncu 7.3 1,274
2016 41 Dram Oyuncu 6.7 72
2013 38 Dram Oyuncu 7.0 945

Özel Tim 2
2010 35 Aksiyon Oyuncu 8.1 74,279
2010 35 Dram Oyuncu 5.8 45

Aşk Hikâyeleri Sadece 90 Dakika Sürer
2009 34 Komedi Oyuncu 6.6 454
2009 Dram Oyuncu 7.8 26

Özel Tim
2007 32 Aksiyon Oyuncu 8.1 91,420
2003 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 15
2002 Aksiyon Oyuncu 5.7 58
2001 26 Komedi Oyuncu 6.8 974
2000 Oyuncu 5.5 85
1999 24 Suç Oyuncu 6.0 803
1996 Macera Oyuncu 7.5 417
1995 Komedi Oyuncu 4.2 516
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019