Giriş Kayıt
Monica Rial

Monica Rial (47)


Oyuncu, Senarist, Sesler

Monica Jean Rial, 05 Ekim 1975 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, senarist, sesler.

Panti & Sutokkingu with Gâtâberuto (2010), Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku (2018), Infinite Stratos (2011), Kaze no sutiguma (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Monica Jean Rial
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1975
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Dorothy Garrett | Dorthy Garrett
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 821
2020 Animasyon Oyuncu 6.9 1,722
2020 Animasyon Oyuncu 7.8 317
2019 44 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 44 Animasyon Oyuncu 7.5 6,505
2019 44 Animasyon Oyuncu 7.9 372
2019 44 Animasyon Oyuncu 6.5 235
2019 Animasyon Oyuncu 7.3 1,621
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 21,146
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 539
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 11,464
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 9,659
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 2,010
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 2,262
2017 42 Animasyon Oyuncu 7.6 1,304
2017 Animasyon Oyuncu 7.6 3,577
2016 Animasyon Senarist 6.8 919
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,792
2015 40 Animasyon Oyuncu 7.3 19,887

Çocuk ve Canavar
2015 40 Animasyon Oyuncu 7.6 24,780
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,933
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,290
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 4,236
2014 Animasyon Oyuncu 6.2 169
2014 Animasyon Oyuncu
Senarist
8.1 4,223
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 379,951
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 7,604

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 38 Animasyon Oyuncu 7.2 25,795
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,436
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 2,222
2013 Animasyon Oyuncu 5.3 161
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 586
2012 37 Animasyon Oyuncu 6.8 793
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 6,527
2012 Animasyon Oyuncu 6.1 223
2012 37 Animasyon Oyuncu 5.8 2,509
2012 37 Animasyon Senarist 7.0 2,205
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 129

Kurt Çocuklar
2012 37 Animasyon Oyuncu 8.1 45,910

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 37 Animasyon Oyuncu 5.7 3,006
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 495
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 888
2011 36 Animasyon Oyuncu 7.0 568
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 11,024
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 1,970
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 923
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 226
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 13,850
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 2,617
2009 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.9 25,373
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 469

Yaz Savaşları
2009 34 Animasyon Oyuncu 7.4 30,186
2009 Aksiyon Oyuncu 7.3 65

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 34 Animasyon Oyuncu 7.9 22,503
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 171,474
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 540
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 161
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 8
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 74
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 468
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 435
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 8,355
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 501
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 2,537
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 13,337
2008 Animasyon Senarist
Sesler
6.5 313
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 274
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,041
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 516
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 106
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,328
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 886
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 748
2007 Animasyon Çeşitli 8.3 18,804
2007 32 Animasyon Oyuncu 7.8 272
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 198
2007 Animasyon Oyuncu 6.2 151

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 32 Animasyon Oyuncu 7.6 24,990
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 187
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 12,030
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 1,753
2007 Komedi Oyuncu 7.6 283
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 283
2007 Animasyon Sesler 8.0 14,108
2007 Animasyon Oyuncu
Senarist
Sesler
7.1 547
2007 32 Animasyon Oyuncu 6.8 271
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 884
2007 32 Animasyon Oyuncu 6.8 1,788
2007 Animasyon Sesler 8.1 2,223
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 204
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 191
2006 Animasyon Oyuncu
Senarist
Sesler
8.2 10,497
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 77
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 1,316
2006 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.1 443

Gümüş Saçlı Agito
2006 31 Animasyon Oyuncu 6.3 4,728
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,317
2006 Animasyon Sesler 7.6 1,938
2005 30 Animasyon Oyuncu 7.7 241
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 269
2005 30 Animasyon Oyuncu 6.6 259

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 30 Animasyon Oyuncu 7.3 11,668
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 985
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 393
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 4,104
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 1,445
2005 Animasyon Oyuncu 8.3 2,484
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 34,141
2004 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 39
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 1,591
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 8,102
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 701
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 2,245
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 307
2003 Animasyon Oyuncu 8.3 2,973
2003 Animasyon Oyuncu 8.1 2,816
2003 Animasyon Oyuncu 6.5 310

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 71,983
2003 28 Animasyon Oyuncu 6.2 204
2003 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.0 898
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 354
2002 Aksiyon Oyuncu 7.3 680
2002 27 Komedi Oyuncu 6.6 458
2002 27 Animasyon Oyuncu 7.8 3,328
2002 27 Animasyon Oyuncu 6.5 505
2002 Animasyon Oyuncu 5.9 58
2002 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,652
2002 Animasyon Oyuncu 6.5 83
2001 Animasyon Oyuncu 5.9 179
2001 26 Animasyon Oyuncu 7.6 2,508
2001 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,993
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 2,222
2000 25 Animasyon Oyuncu 7.5 2,649
2000 Animasyon Oyuncu 7.5 1,385
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 186

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 129,569
1999 24 Animasyon Oyuncu 7.5 2,575
1999 24 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,989
1999 Animasyon Oyuncu 5.6 132
1998 23 Animasyon Oyuncu 6.5 285
1998 23 Animasyon Oyuncu 7.3 2,602
1998 Animasyon Oyuncu 7.8 114
1998 Animasyon Oyuncu 6.2 263
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1997 22 Animasyon Oyuncu 7.4 3,130

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 13,634
1995 Animasyon Oyuncu 8.5 72,204
1994 19 Animasyon Oyuncu    
1994 19 Animasyon Oyuncu 6.5 5,487
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 14,080
1990 Animasyon Oyuncu 7.3 92
1989 Animasyon Oyuncu 8.4 10,273
1989 14 Animasyon Oyuncu 6.4 236
1987 12 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 354
1986 11 Animasyon Oyuncu 6.7 300
1986 11 Aile Oyuncu 6.9 2,179
1985 10 Animasyon Oyuncu 6.8 576
1982 Animasyon Oyuncu 8.5 2,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023