Giriş Kayıt
Trent Reznor

Trent Reznor (53)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen, Senarist

Michael Trent Reznor, 17 Mayıs 1965 Mercer, Pennsylvania, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen, senarist.

Kayıp Kız (2014), Sosyal Ağ (2010), Ejderha Dövmeli Kız (2011), Kara Gün (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Trent Reznor
Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Mercer, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Nine Inch Nails | Trent Reznor and Nine Inch Nails
Takma İsmi: Stimpy
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik 9.2 2,414
2017 Belgesel Oyuncu 8.7 3,173
2017 52 Kısa Metraj Müzik 6.7 81
2016 51 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488

Kara Gün
2016 51 Suç Müzik 7.4 69,413
2016 51 Belgesel Müzik
Müzik
8.4 12,001
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Kayıp Kız
2014 49 Suç Müzik 8.1 720,327
2013 48 Dram Müzik    
2013 48 Belgesel Oyuncu 7.8 10,090
2012 Aksiyon Müzik 8.0 7,047

Ejderha Dövmeli Kız
2011 46 Suç Müzik 7.8 373,838
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Sosyal Ağ
2010 45 Biyografi Müzik 7.7 549,703
2010 45 Belgesel Oyuncu 8.5 3,042

Gazap Ateşi
2004 39 Aksiyon Müzik 7.7 297,579

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 35 Dram 8.3 672,831
1997 32 Belgesel Müzik
Oyuncu
Senarist
8.4 775

Kayıp Otoban
1997 32 Dram Müzik 7.6 113,857
1992 27 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
7.9 758

Gün isigi
1987 22 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Dizi Altyazıları
Shameless (2,412) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,473) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (995)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018