Giriş Kayıt
Luis Eduardo Reyes

Luis Eduardo Reyes


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Luis Eduardo Reyes, yönetmen, senarist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Luis Reyes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 3.9 152
2018 Komedi Yönetmen 4.9 331
2018 Komedi Yönetmen 4.5 129
2017 Komedi Yönetmen 7.9 13
2017 Komedi Senarist 2.9 38
2017 Korku Oyuncu 5.2 568
2016 Komedi Yönetmen
Senarist
4.8 218
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
5.4 153
1999 Yönetmen 7.8 190
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (110,290) Chernobyl (32,453) The Big Bang Theory (4,060) The 100 (2,994) Killing Eve (2,721) The Blacklist (2,021) Vikings (1,520) Breaking Bad (1,400) Friends (1,054) The Flash (1,031)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019