Giriş Kayıt
Ignacio Rey

Ignacio Rey


Yapımcı

Ignacio Rey, yapımcı.

Días de vinilo (2012), Katili Öldürmek (2017), La memoria del agua (2015), (2016) Neruda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı 6.1 12

Katili Öldürmek
2017 Dram Yapımcı 7.2 557
2017 Dram Yapımcı 7.0 7
2017 Dram Yapımcı 4.9 49
2016 Dram Yapımcı 7.0 58
2016 Biyografi Yapımcı 6.9 7,900
2015 Dram Yapımcı 6.2 539
2015 Dram Yapımcı 6.1 327
2014 Dram Yapımcı 6.5 305
2014 Yapımcı 6.9 55
2012 Yapımcı 7.0 806
2011 Korku Yapımcı 5.3 1,378
2010 Komedi Yapımcı 6.3 173
2008 Komedi Yapımcı 5.6 92
1998 Dram Çeşitli 5.9 149
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019