Giriş Kayıt
Frances Rey

Frances Rey


Oyuncu

Frances Rey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Juan'ın Maceraları
1948 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,378
1948 Macera Oyuncu 6.3 618
1948 Komedi Oyuncu 7.0 1,474
1946 Dram Oyuncu 7.5 4,417

Kanun Harici
1946 Dram Oyuncu 7.8 18,393
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018