Giriş Kayıt
Tom Reta

Tom Reta


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Tom Reta, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Ejderha Dövmeli Kız (2011), 40 Yıllık Bekar (2005), Dehşet Kapanı (2012), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas C. Reta | Thomas Reta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 112,311

Önce Babamı Öldürdüler
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 10,261

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 116,707
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 4.7 59,543

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 85,325

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Sanat Yönetmeni 4.1 277,148

Hacker
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 48,118

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.3 274,020

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 164,948

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 69,217

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Yönetmeni 7.0 335,879

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 385,604

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 162,964

17 Yeniden
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 166,165

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 535,712

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 217,463

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 361,866

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 73,550

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 383,377

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 42,204

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 112,696

Vatansever
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 236,270

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 62,391

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 224,753

Korku Bayramı
1998 Korku Sanat Bölümü 5.7 60,353

Benim Devim
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 6,283
1997 Macera Sanat Bölümü 4.7 86,580

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.5 66,904

Fanatik
1996 Dram Sanat Bölümü 5.8 43,234

Çilgin denizalti
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.1 19,375

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Sanat Bölümü 7.2 5,024

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 100,284
1995 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,443

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.9 11,720
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 41,405
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019