Giriş Kayıt
Jay Renfroe

Jay Renfroe


Yapımcı

Jay Renfroe, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Reality-TV Yapımcı    
2013 Reality-TV Yapımcı 7.5 383
2013 Reality-TV Yapımcı 6.6 2,686

Adam, Kadın, Vahşi Doğa
2010 Reality-TV Yapımcı 6.8 1,004

20 Randevu
1998 Biyografi Çeşitli 5.3 1,652
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019