Giriş Kayıt
Peggy Remington

Peggy Remington (94)


Oyuncu

Peggy Remington, 22 Eylül 1876 doğumlu oyuncu.

Şahane Macera (1957) yapımıyla biliniyor.

Peggy Remington, 09 Mart 1971 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1876
Ölüm Tarihi: 09 Mart 1971
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahane Macera
1957 81 Romantik Oyuncu 7.1 22,390
1957 81 Komedi Oyuncu 6.3 619

80 Günde Devr-i Alem
1956 80 Macera Oyuncu 6.8 21,109
1954 78 Komedi Oyuncu 6.2 477
1953 77 Komedi Oyuncu 6.3 435

Meçhul Bir Kadının Mektupları
1948 72 Dram Oyuncu 8.0 8,301

Kapının Arkasındaki Sır
1947 71 Dram Oyuncu 6.8 3,126
1943 67 Dram Oyuncu 7.0 930
1940 64 Komedi Oyuncu 6.5 362
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018