Giriş Kayıt
Peggy Remington

Peggy Remington (94)


Oyuncu

Peggy Remington, 22 Eylül 1876 doğumlu oyuncu.

Şahane Macera (1957) yapımıyla biliniyor.

Peggy Remington, 09 Mart 1971 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1876
Ölüm Tarihi: 09 Mart 1971
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahane Macera
1957 81 Romantik Oyuncu 7.1 22,821
1957 81 Komedi Oyuncu 6.4 709

80 Günde Devr-i Alem
1956 80 Macera Oyuncu 6.8 21,348
1956 80 Oyuncu 6.2 1,117
1954 78 Komedi Oyuncu 6.1 542
1953 77 Komedi Oyuncu 6.3 475

Meçhul Bir Kadının Mektupları
1948 72 Dram Oyuncu 8.0 9,617

Kapının Arkasındaki Sır
1947 71 Dram Oyuncu 6.8 3,739
1943 67 Dram Oyuncu 6.9 1,054
1940 64 Komedi Oyuncu 6.5 434
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018