Giriş Kayıt
Jill Remez

Jill Remez


Oyuncu

Los Angeles, California, USA, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

The Kicks (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Los Angeles, California, USA
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jill Beber | Jill Beber Remez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.9 183
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 187
2015 Komedi Oyuncu 7.1 444
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.6 552
2014 Komedi Oyuncu 6.6 2,010

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 599,129
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 678

Doğaüstü
2012 Dram Çeşitli 7.1 225,241
2011 Dram Oyuncu 7.8 21,307
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 12,465

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 146,427
2010 Macera Çeşitli 6.6 15,605
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 62
2009 Dram Oyuncu 5.2 99

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Çeşitli 5.5 152,612
2007 Dram Oyuncu 6.8 1,163
2006 Suç Oyuncu 6.5 1,378

Aile Bağları
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 54,623

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 89,785

Aşka Veda
2003 Komedi Çeşitli 6.3 36,710

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 13,555
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,262
1997 Dram Çeşitli 5.1 128
1996 Biyografi Oyuncu 6.3 867
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018