Giriş Kayıt
Jill Remez

Jill Remez


Oyuncu

Los Angeles, California, USA, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

The Kicks (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Los Angeles, California, USA
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jill Beber | Jill Beber Remez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 180
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 134
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.7 412
2014 Komedi Oyuncu 6.6 2,010

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 595,442
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 602

Doğaüstü
2012 Dram Çeşitli 7.1 224,288
2011 Dram Oyuncu 7.8 21,232
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 145,987
2010 Macera Çeşitli 6.6 15,536
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 56
2009 Dram Oyuncu    

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Çeşitli 5.5 151,975
2007 Dram Oyuncu 6.8 1,137
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,331

Aile Bağları
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 54,389

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 89,506

Aşka Veda
2003 Komedi Çeşitli 6.3 36,401

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 13,426
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,251
1997 Dram Çeşitli 5.0 110
1996 Biyografi Oyuncu 6.3 832
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,433
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018