Giriş Kayıt
Tommy Reilly

Tommy Reilly (81)


Müzisyen, Oyuncu

Thomas Rundle Reilly, 21 Ağustos 1919 Guelph, Ontario, Kanada doğumlu müzisyen, oyuncu.

The Sundowners (1960), Distant Voices, Still Lives (1988), The Night Digger (1971), Wonderwall (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Tommy Reilly, 25 Eylül 2000 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Thomas Rundle Reilly
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1919
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 2000
Doğum Yeri: Guelph, Ontario, Kanada
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 69 Dram Müzik 7.5 3,064
1987 68 Dram Müzik 6.3 202
1984 65 Suç Müzik 6.1 115
1971 52 Dram Müzik 6.3 751
1970 51 Komedi Müzik 6.8 493
1968 49 Dram Müzik 5.7 586
1961 Dram Müzik 5.0 6
1960 41 Dram Müzik 7.2 3,396
1959 40 Belgesel Müzik 8.2 26

Aşık Katil
1953 34 Suç Müzik 6.0 127
1947 28 Suç Oyuncu 6.6 651
1940 21 Komedi Oyuncu 6.7 857
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019