Giriş Kayıt
Carlos Reig-Plaza

Carlos Reig-Plaza (54)


Oyuncu

Carlos Reig-Plaza, 11 Şubat 1965 Terrassa, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

İzbe (2006), (2010) 13 (2010), (2004) Kurt Adam Avı (2004), (2007) Body Armour (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carlos Reig-Plaza
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1965
Doğum Yeri: Terrassa, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Carlos Reig Plaza | Carles Reig | Carlos Reig | Ca
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 42,399
2010 45 Dram Oyuncu 6.1 38,445

Yol
2010 45 Macera Çeşitli 7.4 27,846
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 19,938

Gizli Kamera
2007 42 Gerilim Oyuncu 4.8 171
2007 42 Aksiyon Oyuncu 4.1 848

İzbe
2006 41 Korku Oyuncu 5.6 12,030
2006 Aksiyon Oyuncu 8.9 4,594

Kurt Adam Avı
2004 39 Dram Oyuncu 5.3 3,180
2000 Dram Oyuncu 6.2 150
2000 Oyuncu 5.6 577
2000 Oyuncu 6.9 135
1999 Oyuncu 6.0 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019