Giriş Kayıt
Mark Reid

Mark Reid


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mark Reid, yapım yöneticisi, yapımcı.

Falling Angels (2003), Lullaby for Pi (2010), Corner Gas (2004), (2013) Hannibal (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yapım Yöneticisi 8.5 198,490
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.8 465
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 733
2004 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 4,672
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 983
1998 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 62
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019