Giriş Kayıt
Derrick Damon Reeve

Derrick Damon Reeve


Oyuncu, Dublör

Derrick Damon Reeve, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Damon Reeve | Derick Damon Reeve
Boyu: 1.96 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.0 5,659
2006 Suç Oyuncu 5.7 501

İnsan Tacirleri
2005 Suç Oyuncu 7.6 6,289
2003 Korku Oyuncu 5.4 2,810
2001 Dram Oyuncu 6.2 304
2000 Aksiyon Oyuncu 2.5 71,990
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019