Giriş Kayıt
Rae Reedyk

Rae Reedyk


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Rae Reedyk, Özel efekt, sanat bölümü, görsel efekt.

Bang Bang You're Dead (2002), Rehine (2002), Gölün Sırrı (2000), Korku Çocukları: Vahiy (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rae Raedyk | Ray Reeddyk | Ray Reedyk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Özel Efekt 5.0 693

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.6 463,958

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.3 12,169

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.7 106,613

İhanetin Bedeli
2007 Suç Özel Efekt 6.7 28,191

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 99,173
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 1,445

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 125,423
2002 Suç Özel Efekt 7.9 11,944

Rehine
2002 Gerilim Özel Efekt 5.8 6,908

Korku Çocukları: Vahiy
2001 Korku Özel Efekt 3.5 2,245

Türbülans 3
2001 Aksiyon Özel Efekt 3.7 1,918
2001 Gerilim Özel Efekt 5.4 650
2000 Dram Özel Efekt 5.8 161

Gölün Sırrı
2000 Komedi Özel Efekt 5.7 2,099

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.1 20,879
1998 Aksiyon Özel Efekt 3.8 419

Kurtarıcı
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.8 318
1996 Dram Özel Efekt 5.7 174
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.1 91

Yeraltında Dehşet
1995 Korku Özel Efekt 4.0 1,243
1990 Komedi Sanat Bölümü 3.3 1,297
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018