Giriş Kayıt
Rae Reedyk

Rae Reedyk


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Rae Reedyk, Özel efekt, sanat bölümü, görsel efekt.

Bang Bang You're Dead (2002), Rehine (2002), Korku Çocukları: Vahiy (2001), Yeraltında Dehşet (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rae Raedyk | Ray Reeddyk | Ray Reedyk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Özel Efekt 5.2 487

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.6 461,536

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.3 11,894

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.7 105,644

İhanetin Bedeli
2007 Suç Özel Efekt 6.7 28,028

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 98,303
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 124,392
2002 Suç Özel Efekt 8.0 11,080

Rehine
2002 Gerilim Özel Efekt 5.8 6,440

Korku Çocukları: Vahiy
2001 Korku Özel Efekt 3.5 2,075

Türbülans 3
2001 Aksiyon Özel Efekt    
2001 Gerilim Özel Efekt 5.4 618
2000 Dram Özel Efekt    

Gölün Sırrı
2000 Komedi Özel Efekt    

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 18,638
1998 Aksiyon Özel Efekt    

Kurtarıcı
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.8 289
1996 Dram Özel Efekt    
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.2 88

Yeraltında Dehşet
1995 Korku Özel Efekt 3.9 986
1990 Komedi Sanat Bölümü 3.3 1,249
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018