Giriş Kayıt
Phil Redrow

Phil Redrow (68)


Oyuncu

Phil Redrow, 12 Ağustos 1950 doğumlu oyuncu.

The Bodyguard (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1950
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diğer Kızkardeş
1999 49 Komedi Oyuncu 6.5 11,171
1996 46 Komedi Oyuncu 5.3 3,161
1994 44 Komedi Oyuncu 4.1 6,004
1993 43 Dram Oyuncu 4.2 387
1992 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 104,199

Sahte Vücutlar
1984 34 Suç Oyuncu 6.8 24,235
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018