Giriş Kayıt
Erich Redman

Erich Redman


Oyuncu

Erich Redman, oyuncu.

Dragon Knight (2022), Ghost Recon: Alpha (2012), Automata (2019), (2006) Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Fantastik Oyuncu 3.6 516
2021 Suç Oyuncu 5.8 10,531
2019 Korku Oyuncu 4.6 2,216

Overlord Operasyonu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 100,041
2017 Dram Oyuncu 7.3 26,559
2016 Dram Oyuncu 5.2 980

Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 187,105

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 59,696
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 971

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 132,917

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 480,181
2013 Suç Oyuncu 5.6 1,659
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 3,080

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 844,073
2009 Biyografi Oyuncu 7.2 4,395
2007 Dram Oyuncu 7.3 300

Uçuş 93
2006 Aksiyon Oyuncu 7.6 107,091

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.6 373,881

Uçan İskoç
2006 Dram Oyuncu 7.0 5,416
2002 Komedi Oyuncu 6.6 923
2001 Dram Oyuncu 6.4 12,708
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,034

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,385,795
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 665
1997 Aksiyon Oyuncu 4.8 212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022